Çözüldü Sanal Market yardım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yavuzkel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.121
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yavuzkel

Koruma 1, Keskinlik 3
Elmaslar
204
Minecraft
Strom_Breaker
Sanal Market pluginini türkçeleştiriyorum ama servere atıp çalıştırınca config.yml nin içindeki bütün kodlar silinip oyun içinde /ah komutunun hepsi ingilizce oluyor
Bu durumu nasıl düzeltirim?

Yaparken bir şeyi yanlış yapmışsındır. Yeniden bak..

Şimdi o sandık isimlerini editliyorsun ya onun bir sınırı var sınırı tam rakam olarak bilmiyorum 16 olabilir. Sen bu chest prefixlerini çin seddi gibi uzatırsan eklenti, dosyalarını sunucunu korumak için sıfirlar kısacası kısa bir isim koy

Şimdi o sandık isimlerini editliyorsun ya onun bir sınırı var sınırı tam rakam olarak bilmiyorum 16 olabilir. Sen bu chest prefixlerini çin seddi gibi uzatırsan eklenti, dosyalarını sunucunu korumak için sıfirlar kısacası kısa bir isim koy
irfan kardeşim hastebinden plugının configini paylaşıyorum
kontrol edebilirmisin ne gibi bir hatam var + olarak son sürüm indirdim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kod:
    yourExpiredItems:
      id: '394'
      name: '&fIptal edilen esyalar.'
      lore:
      - '&eTikla ve iptal edilen esyalarini goruntule.'
      - ''
      - '&fToplam: &a%expired%'
    returnAllItems:
      id: '390'
      name: '&6Tum Esyalarini iptal et'
      lore:
      - '&aTum esyalarini iptal etmek icin tikla.'
Bu kısımdan bahsediyorum.[DOUBLEPOST=1509527320,1509527217][/DOUBLEPOST]Ya eklentinin nerde prefix kullandığını hatırlamıyorum ama Expired kısmı falan uzun onu kısalt

Ya kardeşim sende dediklerimden ne anlıyorsun çözemedim. IrfanDmn paketinden al direkt orda bu eklenti var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl