Çözüldü Sanal market mi Fiziksel market mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fdhby754
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.011
  • Etiketler Etiketler
    anket

Skyblock için sanal market mi fiziksel market mi?

• Sanal

Oy: 4 28,6%
  • Fiziksel

Oy: 10 71,4%

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fdhby754

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
21
Emeğe yakın bir skyblock sunucusu açıyorum ancak market konusuna tam karar veremedim bana emek gibi olduğu için fiziksel market daha iyi durur gibi geldi ama kararsız kaldım bu yüzden siz bilgili arkadaşların fikrini almak istiyorum.

Sanal olmalı, fiziksel market olmaması sunucunuzu emek olmaktan çıkarmaz. Sadece zaman kaybıdır.

Bence nostaljik bir hava vermek için fizikseli tercih edebilirsiniz. Hele hele sunucu emek skyblock iken!

Fiziksel market vazgeçilmezdir. ?

Fiziksel

Anladığım üzere fiziksel market vazgeçilmez. Hepinize teşekkürler.

Sanal market op skyblocklar için ideal fakat fiziksel marketler eskiyi anımsattığından daha hoş geliyor bana fakat her zaman güncel olman gerekir sanal marketi daha farklı şekillerde kullanabilirsin

Sanal marketlerin hepsi "OP Veya UltraOP " gibi türlerde bulunuyor daha kolay olsun diye tavsiyem fiziksel .

Emeğe yakın bir skyblock sunucusu açıyorum ancak market konusuna tam karar veremedim bana emek gibi olduğu için fiziksel market daha iyi durur gibi geldi ama kararsız kaldım bu yüzden siz bilgili arkadaşların fikrini almak istiyorum.

Bence global olursa daha iyi olur.

Fiziksel emek ister bazen markete gitmek bile emektir.
Yalnız op bir sunucuda da fizikselin işi yok görüşündeyim

bence fizikselin emeklikle felan alakası yok saçmalık ne alaka yani insanları uğraştırmaktan başka hiçbirşeyi yok

Fiziksel marketlerin havası hep farklıdır, emek sunucularda ise birkaç komutla basit yollardan item alınmasını hoş görmüyorum

Sanal market daha avantajlı

Sanal market eklentileri genelde daha fazla kaynak tüketiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl