Bulundu Sanal Köylü takas OPSKYBLOK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hyper01

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Jerry1104

Discord:

Jerry1104#8708

Merhaba MC-TR Üyeleri . Bildiğiniz üzere yıl olmuş 2021 Fakat hala /warp takas var ve bu çok rahatsız edici her coin kastığımızda hele o çevirme işi insanı bunaltıyor ben bir sunucu açacam ve çok kaliteli olacak paralı plugin paketi felanda yaptıracam lakin bu sanal takas sistemini bana yapabilicek olan biri varmıdır örnek vereyim

/koylutakas yazdıklarında bir menü gelsin kafalı olursa çok iyi olur ve orada böyle editte 2 steğe bir dönüşen coinlerle takas yapılabilsin ?

Şimdiden teşekkür ediyorum. Hiçbir skript bilgim yok lütfen saygı duyun.

Biraz araştırabilirsiniz. Özellikle kredi-coin skripti yazarsanız tonlarca skript bulabilirsiniz. Ayriyetten yanına menülü-marketli yazarsanız da eminim bol miktarda sonuç bulacaksınız. Düzenlemeyi bilmiyorsanız bence birazcık üzerine gidiniz. Neticede bir sunucu açacaksanız en azından düzenleme işlemini yapabilmelisiniz.

Merhaba MC-TR Üyeleri . Bildiğiniz üzere yıl olmuş 2021 Fakat hala /warp takas var ve bu çok rahatsız edici her coin kastığımızda hele o çevirme işi insanı bunaltıyor ben bir sunucu açacam ve çok kaliteli olacak paralı plugin paketi felanda yaptıracam lakin bu sanal takas sistemini bana yapabilicek olan biri varmıdır örnek vereyim

/koylutakas yazdıklarında bir menü gelsin kafalı olursa çok iyi olur ve orada böyle editte 2 steğe bir dönüşen coinlerle takas yapılabilsin ?

Dostum forumda bununla ilgili konular bulunmakta , fakat bu konularla da yapamadıysan istediğin şeyi daha açıklayıcı söyle ben skritpini yapayım :)

Discord adresin var mı?

Ve elimde bunlar var editleyebilirsin.

Ekli dosyalar

jesteer dostum güzel eyvallah ama menüsü yok galiba ? böyle zor olmaz mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl