Skript Paylaşımı Sanal Ench Sistemi Faction Sunucular İçin 1.8.X / 1.13.X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değiştirebilirsin ench.ench yazan yere örnek olarak ench.2 yazabilirsin ama değiştirdiğin perm i oyunculara eklemelisin onu unutma yoksa hiçbir kimse /ench komudunu kullanamaz iyi forumlar..
ok cok saol

bu from dikkatimi cekti bi bakıyım dedim tam aradıgım buydu eyw sayende yapabilcem

kardeş bu harbi işe yarıyomu yarıyosa yapıyım lazımda bu

Konu da elmas spam mı var her mesaja 3-5 elmas verilmiş

Güzel olmuş ellerinize sağlık, fakat bir az daha geliştire bilirdiniz çünkü, buna benzerleri forum da bulunuyor.

Güzel olmuş ellerinize sağlık, fakat bir az daha geliştire bilirdiniz çünkü, buna benzerleri forum da bulunuyor.
Değerli Yorumun İçin Teşekkürler ben sadece sorunları çözdüm ve birkaç bişey eklemiştim 25tane fln hata vardı yanlış hatırlamıyorsam :)

Değiştirebilirsin ench.ench yazan yere örnek olarak ench.2 yazabilirsin ama değiştirdiğin perm i oyunculara eklemelisin onu unutma yoksa hiçbir kimse /ench komudunu kullanamaz iyi forumlar..
Reis hastebin değilde normal kod olarak atabilir misin? Hastebinde hata veriyor da

aradığım skript

Paylaşım için teşekkürler yakın zamanda editleyip kullanacağım.

Resimler gözükmüyor bu kaçıncı oldu böyle bende mi hata var ki

başarılı olmuş...

yanlış hatırlamıyorsam vardı bu forumda gereksiz olmuş konu düzensiz fotoğraflar yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl