Anı Sanal dünyadan nasıl para kazanmaya başladım nasıl oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kuzeylos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 449
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kuzeylos

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
60
Merhabalar, Kuzey ben bugün sanal dünyadan nasıl para kazanmaya başladım nerelerde yetkili oldum vesaire onlardan bahsedicem normalde böyle şeyleri çekindiğim için çok rahat anlatabilen biri değilimdir

2018 Gibiydi sanırsam CraftForce diye bir sunucunun daveti geldi bana . Girdim sunucuya yetkili başvurusu yaptım sunucu içerisinde yaklaşık 10 tane admin vardı 40a yakın yetkili vardı açmayı planladıkları oyun sayısı 12 idi içinde olan bazı dostlarım şu andada konuştuklarım var neyse girdim sunucuya başvurumu yaptım. Kurucuyu sevdim güzel anlaşmaya başladık moderator oldum sonrasında ise kurucunun 3 ortağından biri diğer kişileri vesaire çıkartıp sunucuyu sildiler . Bunun üstünede utanmadan sunucuya devrim gerekiyordu dediler o kadar uğraşılmış bir sunucuya. ondan sonra o sunucunun kurucusu eyüp şu andada çok yakın arkadaşım Wayn Studios diye bi yer kurdu . Bu yere kadar her şey tamam asıl başlangıç Wayn Studiosa ortak olarak girmem. Eyüp ile ortak udemy hesabımız vardı şuandada var 5 6 adet kurs var içerisinde onlarla bi güzel yazılımda bazı dilleri öğrendik bazılarını hala bitirmedik. Bu wayn studios çoğu şeyi satıyordu . yaklaşık 8 aylık bir süre sonra waynıda kapama kararı aldık işler yürümüyordu. ve onun ardından Tiex gamesi açtık ama açtığımız gibi kapamadık şu anda 2.yılında Forcius Software olarak devam ediyor. Bu yolda bir sürü dost edindim bunun için tüm dostlarıma teşekkürler. Para kazanma mevzusu ise açtığım Mineora adlı satış takımı ile başladı güzel gitti yaklaşık 20 satış yaptım ve yaklaşık 10000 tlye yakın para kazandım freelance platformlarından vesaire Mineorada discord hesabımın gitmmesi ile kapanmak zorunda kaldı dostlar mineoradan sonra oyuncu hanedanında yetkili oldum rainy bilişimde yetkili oldum vesaire çok yerde yetkili oldum.

Yani kısa olarak bu kadar dostlar hayat çok kısa değerini bilin.

Garip bi anı. Çok fazla geçiş var. Daha da anlatacak pek çok şeyiniz var gibi duruyor :D Sanal dünyada ilk paramı hypixel skyblock bakiyesi satarak kazanmıştım.

Sanaldaki ilk paramı zamanında kendime logolar yapardım. Cevremdekiler sorardı bende zamanla işi daha üst çıtalara çıkartıp Adobe programlarında ustalaştım ve artık gerçek hayatımda da devam ettiğim Digital tasarımcıyım. İlk logomu 10 tlye satıp kendime bimden kola almıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl