Sol Reklam

Çözüldü Salvador Network Profesyonelliği (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CaglarYml

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Puanlar
1.995
Yer
Istanbul
Minecraft
CaglarYml

Discord:

CaglarYml#0001

Merhaba, MC-TR halkı,
Bugün sizlere Salvador Network sunucusunun sahibi suxy_ ve yönetim ekibinin profesyonelliğinden (!), ayıplarından ve yaptıklarından konuşacağım. İlk karaliste konum olduğunu bilerek okuyunuz.

Herşey bugün (18/07/2023) akşamı oldu. Her zaman ki gibi discord'da takılıyor. Sunucular arasında pinekliyordum. O sırada eskiden yetkilisi olduğum sunucunun adıyla bir sunucu daha açıldığını gördüm ve sunucunun eski sahibi/arkadaşım mrjeff01'e durumu ilettim.
Screenshot_7.png

Kendisi ile işbu sunucunun discord topluluğuna girdik ve mrjeff01 bir uyarı mesajı tarzı bir mesaj yazdı.
Screenshot_8.png

Ve evet, dediği gibi hala .net domain mrjeff01'e aittir. Buna dayanarak isim benimdir demiştir.Ardından sunucu admini SuspectThresh isimli şahıs mrjeff01'e bir adminin herhangi bir üyeye kullanamayacağı bir hitap şekliyle "salvador ismini dünyaya sen mi getirdin *** " ardından MR.JEFF'in domain benim üzerimedir deyince ise "BANANE KANKA" gibi bir cümle sarfetmiştir. Ardından sunucu sahibi Artews sesli kanala çağırmıştır. Lakin biz sesli kanala katılmadık.

Screenshot_3.png
Sonra ben kendisine ironi şeklinde bir adminin bir üyeyle böyle konuşması çok güzel şeklinde bir mesaj yazdım. Ve kendisi profesyonelliğini koruyarak "senin gibi bir insanı alakadar etmez" tarzı bir cümle kuruyor.
Screenshot_2.png

Bu arada Artews denen şahıs eski Salvador Network'ün mrjeff01 ile birlikte yürüttüğü ortağı Hasan Boran olduğu ortaya çıkıyor. Bu arada mrjeff01 kendisine domain haklarının kendinde olduğunu ismi değiştirmesi gerektiğini söylüyor. Ancak kendisi bir anda eski konuları açarak bize "köpeğimdiniz" ithamını kullanıyor. Ayrıca bize asılsız olarak "parayı bulunca ****** olup gittiniz" diyecek kadar profesyonel bir sunucu yöneticisi. Burada size eski defterleri anlatmak istemem ama aklınızda soru işareti kalmasınıda istemem. Dediğim gibi bu iddia asılsız olup tam tersine kendisi hakkında İslam'ın dini değerleri ve Allah'a sövme iddiaları çıkınca iddiaları yalanlamadan bir anda ortadan kayboluyor. Ve günümüzde ortaya çıkıyor. No Name olarak ortada ne kadar dolaştı Allah bilir :D

Screenshot_1.png

Aşağıdaki screenshottada dediğim Allah'a sövme mevzusu geçiyor.
Screenshot_4.png

Sonrada mrjeff01 memleketinde olduğunu ve internet erişiminin kötü olduğunu, sesli kanala giremeyeceğini söylüyor. Sonrasında Hasan Boran isimli kurucu beyimiz "köyünüde ..., senide" gibi bir ithamda bulunuyor. Sonra bir adet server boosterda dahil bize hadi yaylan tarzı kelimeler söylüyorlar. Ayrıca işbu sunucunun admini mrjeff01'e "köylü seni" gibi bir ithamda bulunuyor.
Screenshot_5.png

Sonrasında kendisi tekrar "köpeğimdiniz, siz uyurken ben çalışıyordum" gibi cümleler kuruyor. Tekrar eski defterlere dönüyoruz... Burada köpeğimdiniz cümlesi tamamen egoist, saçma ve asılsız bir ithamdır. "siz uyurken ben çalışıyordum"a gelirsek, Burada ki olay ise kısmen doğrudur. Kısmen neden doğrudur anlatayım. mrjeff01 kurucu ortak, ben ise o dönem admindim lakin hiçbir şeye erişimim yoktu ayrıca o dönem fazla bilgimde yoktu bu yüzden ben o işlerle ilgilenemiyordum bu yüzden bu suçlama bence beni kapsamamalı. mrjeff01 ise okula gittiği için Hasan Boran gibi 1-2,3 gün gibi sürelerde uykusuz kalamayacağı için doğal olarak geceleri her insan gibi uyuyor. Hasan Boran'ın ise o dönem ki eğitim durumunu bilemiyorum ama o da kendi isteği ile bu işleri yapıyor, kendi isteğiyle uykusuz kalıyordu. Ardından yönetim kadrosu bu kadar saçmalık ile uzlaşma yoluna gitmeden aşırı çocukca bir yolla yani bizi sunucudan banlıyorlar. Ayrıca ben banlanmadan erensi botun mesajından gördüğümüz üzere bize yine küfrediyor ama bot siliyor.​

Screenshot_6.png

Evet, Salvador Network'ün şuanki kurucusu Artews, ve yönetim ekibinin profesyonelliğini (!) çocukca davranışlarını ve insanlık namına hiçbir görgü kuralından nasip almadıklarını görüyoruz.
GUNCELLEME!
Sunucu adı karalistenin ardından Hyblocks yapılmıştır. Ve Yeni domainleri Hyblocks.com.te olmustur. Kendisi hala karalisteye cevap yazamıyor

Konum buraya kadardı. Amacım sadece böyle insanlarla iş yapılmayacağını göstermekti. Yazım yanlışlarım olduysa affola, herkese iyi forumlar.

Ekler

• Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    97,9 KB · Görünt.: 121
Son düzenleme:
Cidden rezillik. Yaptıkları hoş olmamış.

Karşı tarafa discord üzerinden ulaşılmaya çalışıldığında bir sonuç alınamadı. Kasıtlı olarak cevap vermeyip, sunucu ismi değiştirdikleri için konuyu direk sonlandırıp kişileri kalıcı olarak yasaklamaya karar verdik. Bu kişiler foruma katılıp sunucularını tanıtmaya çalışırsa, forum destek üzerinden talep oluşturun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı