61/2026 play.saloonnetwork.com Saloon Network | HUB SUNUCU | Play.SaloonNetwork.com | Towny, Survival, Tekblok, KitPvP, Futbol ve Dahası...

bu sunucuda oynamayı seviyorum iyi ki varsın Saloon <3

Konu Tasarımı Çok Tatlı Olmuş Sistemlerde Azda Olsa İyi Başarılar <3

Henüz inceleme fırsatım olmadı, yakın bir süreçte sunucunuza katılıp değerlendirmeyi düşünüyorum. Başarılar dilerim.

Konu tasarımı hoş fakat instagramda reklam vererek kitle büyümez diye düşünüyorum başarıalr dilerim <3

Henüz inceleme fırsatım olmadı, yakın bir süreçte sunucunuza katılıp değerlendirmeyi düşünüyorum. Başarılar dilerim.
Memnuniyet duyarız, yorumunuz için teşekkürler.

Konu tasarımı hoş fakat instagramda reklam vererek kitle büyümez diye düşünüyorum başarıalr dilerim <3
İnstagramdan aldığımız sonuçtan gayet memnunuz diyebilirim, daha önce hiç minecraft oynamamış kişilerin dahi dikkatini çekiyor gerekli kurulum desteğini sağlayarak sunucumuza kazandırıyoruz. Yorumunuz için ayrıca teşekkür ederiz.

Sistemler biraz daha gelişebilir, ancak yeterli gözüküyor

Sunucuda bir süredir bulunuyorum. Rehberlerinizi daha iyi seçmenizi öneririm kavga ve tartışmayı ayırt edemeyen bir baş rehberiniz var... Daha iyi yerlere gelebilmek için yetkili başvurularını daha iyi okumanızı, 10 yaşında yetkili almamanızı temenni eder başarılar dilerim.

Sunucuda bir süredir bulunuyorum. Rehberlerinizi daha iyi seçmenizi öneririm kavga ve tartışmayı ayırt edemeyen bir baş rehberiniz var... Daha iyi yerlere gelebilmek için yetkili başvurularını daha iyi okumanızı, 10 yaşında yetkili almamanızı temenni eder başarılar dilerim.
Yetkili ekip büyük oranda değiştirildi.

Sunucunun oturmuş ve seveni olan bir kitlesi olması güzel ama bazı konularda(Görünüm/Yeni sürüm/ Yeni sistemler vs.) yeniliğe gidilmesi gerektiğini ve çok potansiyeli düşünüyorum. başarılar diliyorum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl