Tasarım SalemNetwork | ELİT #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anathory

M & A | Tasarımdan animasyona her türden hizmet!
Elmaslar
1.291

Discord:

Anathory#8248

SalemNetwork adına yapılan çalışma.

P45ByK.jpg

a85PxP.jpg

QV5yOG.jpg

38PIy3.jpg

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Harika bir tasarım :<3:

Kalite koktu.

Kaliteli olmuş, ellerine sağlık @Anathory

Eline sağlık

Tasarıma genel olarak bir sözüm yok fakat bazı yerler tasarımın kalitesiyle uyuşmuyor. Örneğin:
77663

Dalgaların pixel pixel belli oluşu. Bunun buraya resmi yüklemek için kalite düşürülmesinden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. İyi forumlar..

Not: Sunucuyu açan müşterilerine bol şans, farklı bir tür sunucu görmek sevindirdi.

Tasarıma genel olarak bir sözüm yok fakat bazı yerler tasarımın kalitesiyle uyuşmuyor. Örneğin:
Ekli dosyayı görüntüle 77663
Dalgaların pixel pixel belli oluşu. Bunun buraya resmi yüklemek için kalite düşürülmesinden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. İyi forumlar..

Not: Sunucuyu açan müşterilerine bol şans, farklı bir tür sunucu görmek sevindirdi.
Orası üzerine biraz uğraştım fakat sanırım bilgisayarımdan kaynaklı bir sorun. Düzeltemedim :( Teşekkürler.

Tasarım ayrı sunucu ayrı güzel.

Tasarım çok iyi, sunucu iyi, reklam iyi.

Tasarım güzel olmuş. Özellikle hakkımızda kısmındaki arkaplandaki çizgiler çok hoşuma gitti. Resimleri konuyla ilgili seçmişsin hoş durmuş. Ellerine sağlık.

Tasarım güzel olmuş. Özellikle hakkımızda kısmındaki arkaplandaki çizgiler çok hoşuma gitti. Resimleri konuyla ilgili seçmişsin hoş durmuş. Ellerine sağlık.
Tasarım çok iyi, sunucu iyi, reklam iyi.
Tasarım ayrı sunucu ayrı güzel.
Teşekkür ediyorum, tasarımı beğendiyseniz "Bayıldım!" ifadesi bırakmanız yeterli :) (Bırakın.)

Sanırım bende sorun var yada yanlış yeri inceliyorum ama resimleri göremiyorum , sanırım silinmiş olabilirler. Kontrol edebilirsiniz yinede teşekkürler :)

Sanırım bende sorun var yada yanlış yeri inceliyorum ama resimleri göremiyorum , sanırım silinmiş olabilirler. Kontrol edebilirsiniz yinede teşekkürler :)
Spoiler'ı açmayı unutmuş olabilirsiniz. Ortada "Spoiler: Tasarım" adında mavi bir buton var, tıklayın. Resimlerde herhangi bir sıkıntı yok. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl