RebornCraft
play.RebornCraft.pw
- Elmaslar
- 97
- Minecraft
- PoyrazOglu
Discord:
poyrazoglu
poyrazoglu
poyrazoglu
SydeFQ#1938
KHobbits Authme'nin yada Essentials'ın (hangisi bilmiyorum) bir nevi açık olarak tanımlayabileceğimiz veya yazarların eklediği bana göre saçma olan sunuya erişme yöntemidir. KHbbits kullanıcı ismi ile sunucuya giren bir oyuncuya moderatör yetkisi verilir ve tüm yetkilere saihp olur. Yani bir lamer sunucunuza girip herkese ban atmış.Arkadaşlar 5 dk önce oyuna Biri ilk defa giriş yaptı oyuna girdi loginini yapıp direk kendini nasıl yaptı bilemorum [- Moderator -] yaptı ve chata
: [- Moderator -]- KHobbits → Server hacked by @bars ---- mc-tr com/singlecoder
yazdı tabi hemen banladık ne yapmalıyız ? bars kimdir ?
poyrazoglu
KHobbits Authme'nin yada Essentials'ın (hangisi bilmiyorum) bir nevi açık olarak tanımlayabileceğimiz veya yazarların eklediği bana göre saçma olan sunuya erişme yöntemidir. KHbbits kullanıcı ismi ile sunucuya giren bir oyuncuya moderatör yetkisi verilir ve tüm yetkilere saihp olur. Yani bir lamer sunucunuza girip herkese ban atmış.
SydeFQ#1938
Sorun çözüldüyse belirtiniz.[DOUBLEPOST=1498593230,1498593161][/DOUBLEPOST]teşekkürler Allah'tan biz yokken gelmedi gelseydi sunucuya zararverirdi hemen banladık saten
Fixlenmemiş client'ını kullanıyor ise o full yetki hala duruyordur :)Yanlış biliyorsunuz :)
KHobbits eskiden bütün yetkilere sahipti.
Ancak bir authora attığım ticket ile bütün yetkileri silinmiştir.
Ben ticketi "Böyle bir açık var kapatılması lazım" şeklinde attığım halde adamlar kaldırmamış, sadece yetkilerini silmiştir.
Yani böyle bir durumda kimse sizin sunucunuza zarar veremez.
poyrazoglu
SydeFQ#1938
Banlamanız yeterli olacaktır:nasıl çözeceğimi bilemiorum yine böyle bir sorunla karşılaşırmıyım ? banladım
poyrazoglu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!