Çözüldü saldırı paket yollama çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam büyük ihtimal DDoS saldırısı yapılıyordur. 5 - 10 tane eklenti indirdiniz ve hiçbiri fayda etmedi öyle mi ? Saçmalık. Ya paket yolladıkları program özel bir method yada dediğim gibi DDoS'tur.

Önüne gelen eklentiyi denemek etkili bir çözüm yolu değil bence. Kaliteli bir eklenti kurup, düzgün bir şekilde konfigre etmek çok daha mantıklı. ViaVersions paket koruma özelliği sunuyor ve düzgün konfigre edildiğinde cidden harika iş çıkarıyor. ViaVersions ile paket saldırılarının önüne geçebilirsin.

Eğer kardeşim sorun çözülmediyse discord üzerinden ekle beni hatayı bulup çözelim herkes LPX spigotguard demiş eminim ki sunucuları hiç saldırı yemeyen oyuncu kaybetmeyen insanlar takım açıyor üzüldüm bu duruma halen bilgili insanlar yok saldırıyı savunma konusunda Discord adresim: ! Anıl.sh#0001 bakalım sorununa

Sorun çözüldü mü?

Crash saldırılarının çoğunu şu anda LPX adlı eklenti engelliyor, eklentiyi satın alıp sunucunuza kurabilirsiniz.

Eğer sorun devam ederse geliştiriciye bildirerek çözüm sağlayabilirsiniz.

Paket saldırıları için ben ExploitFixer kullanıyorum henüz saldırı yemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl