şaka gibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Savaşçı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.698
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Savaşçı

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
22
insan gibi adamla konuşmaya muhabbet etmeye gitmişim verdiği cevaba bak bu insanlar neyine güveniyor abi ya egoya bak
1595573276790-png.134310

işin varsa anında nası döndün qşwiekqw.
biliyorsunuz bir projeye başladık yazılımcı arıyordum karşıma çıkan yazılımcılara bakın gülünç

Ekli dosyalar

• 1595573268819.png
    1595573268819.png
    49,8 KB · Görüntüleme: 76
  • 1595573276790.png
    1595573276790.png
    49,8 KB · Görüntüleme: 163
1595575386224-png.134321

Tanımadığım insanla muhabbet etmediğim için egolu oluyorum, burda konu açacak kadar işi gücü olmayan insanlar var doyamıyorum buraya

Ekli dosyalar

• 1595575386224.png
    1595575386224.png
    35 KB · Görüntüleme: 146
Paketçiyim diye geçinip, yazılımla hiçbir alakası olmayan, sadece amelelik yaparak dosya düzenleyip birkaç kuruş para kazanıp bilgili olduğunu sanan, oyunla ilgili hiçbir bilgisi olmayan nasıl çalıştığını hiçbir zaman anlayamayacak birisi EmirhanSHN ile bir olup egolu ve bilgisiz diyen zaman kayıplarısınız

insan gibi adamla konuşmaya muhabbet etmeye gitmişim verdiği cevaba bak bu insanlar neyine güveniyor abi ya egoya bak
1595573276790-png.134310

işin varsa anında nası döndün qşwiekqw.
biliyorsunuz bir projeye başladık yazılımcı arıyordum karşıma çıkan yazılımcılara bakın gülünç
ego göremedim sende dedektör var hrld

:D adam işi bılıyor wqeqe

Defalarca yasaklandın bu topluluktan hala gelip yan hesap açıp birşey olmamış gibi devam ediyorsun EmirhanSHN, istemiyor işte seni bu forum, istenmediğin yerde durucak kadar değersiz, istenmediğin yere tekrar gelicek kadar yüzsüzsün

Gel sana biz yardımcı olalım yazılım konusunda. Discord'dan ekle Yusuf Emir#3303

Paketçiyim diye geçinip, yazılımla hiçbir alakası olmayan, sadece amelelik yaparak dosya düzenleyip birkaç kuruş para kazanıp bilgili olduğunu sanan, oyunla ilgili hiçbir bilgisi olmayan nasıl çalıştığını hiçbir zaman anlayamayacak birisi EmirhanSHN ile bir olup egolu ve bilgisiz diyen zaman kayıplarısınız
Bir kaç kuruş? İnsanların kazandığı parayı hiçe mi sayıyorsun ya da uç kuruş da olsa parayı mı küçümsüyorsun anlayamadım? Baba oğul olarak 1 milyon dolarlık bir banka hesabın varda biz mi bilmiyoruz?

Ya bi cümle yazarken bi 5 kere falan düşün sen en iyisi. Çünkü bilmediğin acı bir gerçek şu ki; eklenti yazarlarından daha önemlidir eklentinin konfigüre edilimi. O küçümsediğin konfigürasyonlarla kuruluyor ufak krallıklar.

pmp egon tüm forumu kaplıyor biraz yavaşşşşşşşşşşş polis yavaşşşşşşşşşşşşşşş
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bi yerde 3 diyor bi yerde 4 diyor : DDDDDDD ne dediği belli değil, 15 yaşında millete çok bişi öğrenmiş gibi atıp tutuyor çok takma kafaya canım benim

bi yerde 3 diyor bi yerde 4 diyor : DDDDDDD ne dediği belli değil, 15 yaşında millete çok bişi öğrenmiş gibi atıp tutuyor çok takma kafaya canım benim
EmirhanSHN sizin dc dende banlı demi ;D

Kim istemezki "Lol" oynamak ben çok isterim bilgisyarım sadece mc kaldırıyor böyle bu işlere girdim xd

ben aktif olarak bir ekipte çalışmıyorum, aktif olarak bir yerde kendimi gostermiyorum bu işi yaptığımı belirten bir yer yok, o kadar ekipler var infumia var m&a var notr var, hepsinden banlı olduğu icin bana geliyor sizdende banlı komik olan bu

evet banlı : DDDDD sadece o da değil muhtemelen 15 tane hesabı aynı şekilde banlı
Javaya başlıyacak olan başlamış olup yardıma ihtiyacı olan birisi varsa bu gibi insanlara ne soru sorun nede yardım alın, yaklaşık 2-3 yıl once sorduğum ufak tefek soruları alıp yarın "soru soruyordun" gibi boş şeyleri aşşağılık birşey gibi gostermesinler

Kim istemezki "Lol" oynamak ben çok isterim bilgisyarım sadece mc kaldırıyor böyle bu işlere girdim xd
üzülme canım benim bugün lol oynamak istersin yarın elinde güçlü pc geçince başka oyun istersin o yüzden çok kafaya takma elindeki ile yetinmeyi öğren ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl