Bulundu Sahracraft ekip arkadaşını/ortağını arıyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Callifax

Play.SahraCraft.com
Elmaslar
52
Minecraft
Callifax

Discord:

Callifax

sc (1).png

Selam bendeniz Eray.
2019 yılında açmayı planladığım sunucuyu ve belirli sebeplerden ötürü açamadığım sunucuyu bu sene tekrar açmayı planlıyorum. 1.16.5 tabanlı survival olacak. Haritalar, konu tasarımı, webscript, logo vs. hazır. Hepsini ücretli olarak satın aldım farklı takımlardan. Plugin paketi eksik sadece. Sunucumun adının SahraCraft olmasını sağlayan Büyük çapta bir eklenti yaptırdım. Sadece benim sunucuma özel bir eklenti. Bizi ön plana çıkaracak en önemli etkenlerden biri.

Daha detaylı bilgiyi discord üzerinden konuşabiliriz. :)

Ekip arkadaşı olacak kişilerde aradığımız özellikler :

17 yaşından büyük olması.
Sunucu tecrübesinin olması.
Herhangi çıkabilecek bir plugin hatasına müdahale edebilecek java/plugin bilgisi

İletişim için :
Discord : Eray#6277

Son düzenleme:
Umarım bulursunuz istediğiniz gibi birisi ama biraz zor. Başarılar.

Kaliteli olacak gibi görünüyor yardımcı olmak isterim ancak discord adresiniz yanlış. Discord atarsanız konuşabiliriz.

Kaliteli olacak gibi görünüyor yardımcı olmak isterim ancak discord adresiniz yanlış. Discord atarsanız konuşabiliriz.
Teşekkürler :) discord adresim doğru büyük harfe dikkat ederek yazdığınız takdirde sorun olacağını düşünmüyorum. Şayet olursa da ben sizi ekleyebilirim

Ahmet Yılmaz#0003
Eklerseniz sevinirim hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl