ŞahinCraft geri dönüyor, yetkili alımları başlamıştır.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Modus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 748
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Modus

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Merhaba, Ben Doğan Şahin eski youtuberlerdan bilen biliyordur zaten. Yaklaşık 100.000 abonem vardı, artık youtube ile ilgilenmeyip daha çok yatırımcı işleri ile uğraşıyorum. ŞahinCraft'ı bilen bilir aktif +250 online oyuncusu bulunan ve ortalama +100 sıra bekleyen bir sunucum vardı. Sadece Faction üzerine kurulmuş bir sunucu idi daha sonra skyblock vs. eklendi fakat ekip yetersizliğinden dolayı kapatmak zorunda kaldım. Şuanda elimde 2x 3.46GHZ işlemci (24 CPU), 64GB RAM bir sunucu var. Yeniden sunucu açmak istiyorum ve iyi bir ekibe ihtiyacım var. Kendine güvenen ben bu işi yaparım diyebilen kişiler başvurabilir. Lütfen +17 yaş üstü başvuruda bulunsun.

unknown.png

Builder başvuru formu :

İsim soy isim :
Yaş (+17):
Daha önce yapmış olduğu çalışmalar:

Pluginer Başvuru Formu:

İsim soy isim :
Yaş(+17):
Daha önce çalışmış olduğu sunucular:

Şahincraft kartalcraft akbabacraft nasıl isimler.

Pluginer Başvuru Formu:

İsim soy isim :
Taha Kaya
Yaş(+17): 17
BetaCraft , UnioCraft , VortexNW ve 2,3 adet kendime ait sunucum . Plugin bilgim çok sağlamdır plugin düzenleme olsun komutları olsun kendime güveniyorum . Detaylı olarak discord üzerinden konusabiliriz .

Ek "Discord" : Taha Kaya#8199

Merhaba, Ben Doğan Şahin eski youtuberlerdan bilen biliyordur zaten. Yaklaşık 100.000 abonem vardı, artık youtube ile ilgilenmeyip daha çok yatırımcı işleri ile uğraşıyorum. ŞahinCraft'ı bilen bilir aktif +250 online oyuncusu bulunan ve ortalama +100 sıra bekleyen bir sunucum vardı. Sadece Faction üzerine kurulmuş bir sunucu idi daha sonra skyblock vs. eklendi fakat ekip yetersizliğinden dolayı kapatmak zorunda kaldım. Şuanda elimde 2x 3.46GHZ işlemci (24 CPU), 64GB RAM bir sunucu var. Yeniden sunucu açmak istiyorum ve iyi bir ekibe ihtiyacım var. Kendine güvenen ben bu işi yaparım diyebilen kişiler başvurabilir. Lütfen +17 yaş üstü başvuruda bulunsun.

Ekli dosyayı görüntüle 118791

Builder başvuru formu :

İsim soy isim :
Yaş (+17):
Daha önce yapmış olduğu çalışmalar:

Pluginer Başvuru Formu:

İsim soy isim :
Yaş(+17):
Merhaba, direkt EmirhanSHN#9209 ekleyebilir ya da discordunu verebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl