Sağlıklı insan ilişkileri nasıl olmalı ?

Size bu konu da haklı mıyım ?

• Evet

Oy: 3 100,0%
  • Hayır

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MelihElkoca

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
301
Sizce insanlar arası ilişkiler nasıl olmalı ? Aramızda nasıl iyi bir bağ kurmalıyız ? Dost kelimesini ne yaparak kazanabiliriz ? (v.b) sorulara bugün yanıt arayacağız.
BLD3v9.jpg
Bir makaleden alıntı yaparak bugün bu konuya değinmek istiyorum. Forum da gördüğüm kadarıyla birbirimizi motivasyon edeceğimize , yardımcı olacağımıza , tam tersine üyeler arası rekabet oluşmuş. Herkes birbirini küçümseyerek kendini bir üst kademeye çıkarmak istiyor.

İnsanlar arasındaki ilişkiler, iletişim yoluyla kurulur. İnsanlar düşünce, duygu ve isteklerini çeşitli iletilerle birbirlerine duyururlar. Karşılıklı iletişim, karşılıklı etkileşime yol açar.''Bir iletiyi başkalarına tam olarak aktarmak da son derece güçtür. Böylece, iletişim çoğu kez eksik kalır, çarpıtılır ya da yanlış anlaşılır. '' Arkadaşlar burada kafanızda oluşacak düşünceler kişiye göre değişebilir. Burada düşünecek olursak insanın yanında olduğunu hissettirmeye çalışırken dahi karşımızda ki insana zar zor anlatabilirken. Aşşağılayarak karşımızda ki insanın kafasında oluşacak düşüncelerin ne kadar saptanabileceğini farkettiniz mi ? Beyin ilk görüş ile tanır ve hatırlar. Siz bir olumsuzluk yaratır iseniz beyin dediğimiz organ o kadar müntazam bir şekilde yaratılmıştır ki kütüphane gibidir. Bir kere koyduğunuz asla kaybolmaz. Anıyı yani lobları , yaşantıları bir köşeye koyar. Yani sizin söylediğiniz her kelime insanın kafasında bir yerde şekillenir ve oraya konulur. Edeceğiniz tek bir kelime insanın hayatını baştan aşşağı değiştirebilir. Örneğin argo kullanacağınız tek bir kelime sizin ne olacak her gün duyduğumuz kelimeler dediğiniz karşınızda ki insanın hayatını değiştirebilir. Bunun için arkadaşlar birbirinizle kuracağınız ilişki de kız , erkek farketmeksizin gerek arkadaşlık gerek sevgili durumunda dahi kendinizi kelimeleriniz ile tanıtırsınız. Bunu bilin ve buna göre hareket edin. İyi günler diliyorum sağlıcakla kalın. Bu konu hakkında ki yorumlarınızı bekliyorum

Keşke okuyan herkes okuyup hak vermekle beraber harekete geçip yardımcı olsaydık. Rekabet ve hırs normal şeyler olsada, iş birliği ve yardım da normal. Rekabet ve iş birliği arasında eşitliği sadece biz forum üyeleri gerçekleştirebiliriz ne yazık ki. Bu konudan bahsettiğin için teşekkür ediyorum.

Keşke okuyan herkes okuyup hak vermekle beraber harekete geçip yardımcı olsaydık. Rekabet ve hırs normal şeyler olsada, iş birliği ve yardım da normal. Rekabet ve iş birliği arasında eşitliği sadece biz forum üyeleri gerçekleştirebiliriz ne yazık ki. Bu konudan bahsettiğin için teşekkür ediyorum.
Değerli yorumun için çok teşekkür ediyorum.

Bence kıskançlık yapılmadan öncede düşünülmeli.Benim başıma geldi.Bir arkadaşım beni kıskandı ve bana ağır küfürler etti.(Sanal Arkadaşımdı ama baya iyi dosttuk neden olduğunu bilmiyorum :/)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl