Sağlam Paket aranıyor ortak olacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yigit444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 654
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yigit444

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Öncelikle Ben satıcı tagına sahip degilim ( Nasıl alınacagını bilmiyorum :D) Bayadır forumdayım Uyarım satıcı tagı olanlar dahada güvenliymiş (Benim için her insan aynı dolandırıcı tagıda olsa dolandırıcıdır olmasada) Meseleye gelelim bir sunucu açacağım

Fakat paket sorunu var buglu oluyor felan sorun yaşıyorum.

Elinde iyi bir faction olur survival olur haritalı warpları hazır skyblock olur sağlam paketi olan varsa ben olurum ortak diyen varsa.

Alttan yazsın bana skypesini eklyim.

Kuruculuk verilcek+ftp filezilla vericem.

sağlam güvenilirse panelide vericem anlaşırsak

Satın alacağınız kişiler '' Onaylı Satıcı '' tagı olduğu sürece problem yaşamazsınız.Forum üzerinde tagı olmayan kişilerden aldığınız takdir de '' dolandırılma , aldatılma , verilen karşılığı almama '' gibi durumlardan MC-TR Sorumlu değildir. Eğer ki paket satın alacaksanız konunuzu '' Alacaklarınız '' bölümüne taşırım. Şu anda Yetkili arıyorsunuz. Bu yüzden '' Sunucu Yetkili Alımları '' Bölümüne taşıyorum.

Yiğit benim sunucuma ortak olabilirsin. Öncelikle hostingin ve sunucunun özelliklerini söylersen iyi olur.
Benim sunucum şuanda hub fakat sadece faction ekli skyblock paketini hazırlıyorum istersen sunucuma gelip göz atabilirsin.

Öncelikle Ben satıcı tagına sahip degilim ( Nasıl alınacagını bilmiyorum :D) Bayadır forumdayım Uyarım satıcı tagı olanlar dahada güvenliymiş (Benim için her insan aynı dolandırıcı tagıda olsa dolandırıcıdır olmasada) Meseleye gelelim bir sunucu açacağım

Fakat paket sorunu var buglu oluyor felan sorun yaşıyorum.

Elinde iyi bir faction olur survival olur haritalı warpları hazır skyblock olur sağlam paketi olan varsa ben olurum ortak diyen varsa.

Alttan yazsın bana skypesini eklyim.

Kuruculuk verilcek+ftp filezilla vericem.

sağlam güvenilirse panelide vericem anlaşırsak

Kardeşim bana paneli vermene gerek yok sana plugin paketimi vercem (SkyBlock).Sende Bana Kurucu Tagı vercen olay bitcek.Mimarda da yardım ederim.

Skype Ekle:
arda_musa2006

Baboş ben paket arıyorum başlıgı okursanız konuyu lüfen plugin paketine aktarınız skype: Efsanecraft_yigit443

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl