Sağlam hosting firması arıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi kanalda reklam vereceksiniz? merak ettim

Uzun süredir video atmadığınız kanalınızı kullanarak bedava makine almaya çalışmanızı takdir ediyorum hangi süper tost acaba reklam verecek merakla bekliyorum iyi forumlar

Türkiye'de barınan tüm veri merkezleri maalesef ki zaman zaman çeşitli sorunlar yaşayabiliyor.
En stabil ve fiyat/performans hizmet istiyorsanız Almanya lokasyon, üst düzey işlemcili paketler ile
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
firmasını önerebilirim.

Türkiye'de barınan tüm veri merkezleri maalesef ki zaman zaman çeşitli sorunlar yaşayabiliyor.
En stabil ve fiyat/performans hizmet istiyorsanız Almanya lokasyon, üst düzey işlemcili paketler ile
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
firmasını önerebilirim.

Dediğimiz seçeneklerle bir sponsor verirmi?

Neyse arkadaşlar konu şuanlık çözüldü gibi teşekkür ederiz

Uzun süredir video atmadığınız kanalınızı kullanarak bedava makine almaya çalışmanızı takdir ediyorum hangi süper tost acaba reklam verecek merakla bekliyorum iyi forumlar

Tekrar aynı hızla içeriklere başlayacağımız için olmasın acaba?

Merhaba,

Belirttiğiniz özellikte bir cihazı tamamen ücretsiz istemeniz ve karşılığında yalnızca 1-2 logo gösterimi tarafımızca eşit değildir.

Saygılarla,
Treas Host Bulut ve Bilişim Hizmetleri
Yayınlarımız anlık binlerce kişiye ulaşıyor, diğer platformlarda yayınladığımız videolarımız ise yüzbinlerce kişiye ulaşıyor. Bu fırsatı siz kaçırdınız, biz değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl