Çözüldü SagaNetworkde Spigot/Bukkit Server Açamamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gabrin_2468

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
gabrin_2468

Discord:

gabrin1923

Dün Saganetworkden bir sunucu satın aldım arkadaşlarımla oyun oynamak için 1.20 versionunu seçtim başlattım ama eror verdi çünkü spigot pluginlerini purpura kurmuşum spigota çevirmek istediğimdede yazılımlarda öyle bir seçenek yoktu

Dün Saganetworkden bir sunucu satın aldım arkadaşlarımla oyun oynamak için 1.20 versionunu seçtim başlattım ama eror verdi çünkü spigot pluginlerini purpura kurmuşum spigota çevirmek istediğimdede yazılımlarda öyle bir seçenek yoktu
Anlaşılan webpanel kullanıyorsunuz durum bizle ilgili değil yani yardımcı da olamayız aldığınız yere danışabilirsiniz.

Spigot pluginleri purpur üstünde çalışması gerekir. Log dosyası iletin belki yardımcı olabiliriz. Ayrıca web panel yerine VDS kullanmanızı öneririm. Sorunu cozemessek tek çözüm sunucuyu satın aldığınız yerden destek istemek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl