efekurban
onun icin linux lazımdı degil mi?Firewall
hayır dğeil windowsunda var port engellemek için onun dışında bungeeguardonun icin linux lazımdı degil mi?
Linuxta sadece performansli bir sekilde calisiyor onu demek istediim. Zaten sunucular icin linux genel olarak daha iyi.hayır dğeil windowsunda var port engellemek için onun dışında bungeeguard

efekurban
Windows firewall'ın da eksik kalır yanı yok bu konuda. Tabi linux dağıtımlarını tercih ediyorum fakat windowsda da sorun yaşamazsınız port kapatmada.Linuxta sadece performansli bir sekilde calisiyor onu demek istediim. Zaten sunucular icin linux genel olarak daha iyi.
Windows/Mac'te iyi çalışacak olsa da, işletim sistemiyle ilgili belirli özelliklere erişemediği için koruma/performans o kadar güçlü olmayacaktır. Windows'ta epoll, ipset/iptables yoktur ve zayıf iş parçacığı zamanlaması vardır.
evet bildiğim şeyler ve soruna cevap verdim soru dışına çıkıyorsun eklemek istediğin plugin için alternatif ve yapabileceğini söyledim bana birşeyler öğretmeye çalışmanı anlamadım dostum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!