Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SadeceHub|OpSkyblock Sunucu Yakında Hub'a geçiş yapacaktır !
Serveriniz Çok güzel ve Güzel ama 2 Adet kişi kelime oynunu hemen yazdım diye hile diyorlar :D Dakikada 72 keime yazıyorum kanıtını atabilirim. ve o 2 kişi durduk yere anneme kız kardeşime küfür ediyor lütfen ilgilenin.[DOUBLEPOST=1506160620,1506160532][/DOUBLEPOST]Bu arada Servere Girmiyor Artık.
Serveriniz Çok güzel ve Güzel ama 2 Adet kişi kelime oynunu hemen yazdım diye hile diyorlar :D Dakikada 72 keime yazıyorum kanıtını atabilirim. ve o 2 kişi durduk yere anneme kız kardeşime küfür ediyor lütfen ilgilenin.[DOUBLEPOST=1506160620,1506160532][/DOUBLEPOST]Bu arada Servere Girmiyor Artık.
yaşadığınız sorundan dolayı biz özür dileriz küfür eden kişilerin fotoğraflarını çekip sitemizden destek talebine atarsanız gerekli işlemler başlatılacaktır,
tekrardan özür dileriz
yaşadığınız sorundan dolayı biz özür dileriz küfür eden kişilerin fotoğraflarını çekip sitemizden destek talebine atarsanız gerekli işlemler başlatılacaktır,
tekrardan özür dileriz