Bulundu Sadece X rütbesi outpost dünyasına geçiş yapabilecek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AsinPW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 568
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

Merhaba, sizden yapabilirseniz istediğim bir adet skript var.

Sadece asker rütbesindeki kişiler /warp 'tan outpost adlı dünyaya ışınlanabilecek. Normal oyuncu rütbeleri bu dünyaya ışınlanamayacak. Işınlanmaya çalıştıklarında "Önce asker rütbesine erişmelisin!" yazacak.
  • Dünya eklentim: Multiverse-Core​
  • Rütbe eklentim: GroupManager​

Kod:
on command /asd: #asd yerine kullanılan komutu yazın
    if player has permission "X.X": #buraya hangi permissiona sahip olması gerektiği
        #buraya permissiona sahip olduğunda yapılacaklar
    else:
        send "Önce asker rütbesine erişmelisin! "

Büyük ihtimal çalışır.
Ben permissionsla yaptım group managerdan asker rütbesine perm ayarlayıp X.X yazan yeri doldurabilirsiniz.

Kod:
on world change:
    event-world is "outpost"
    player's group is not "grup1" or "grup2" or "grup3"
    cancel event
    send "&cIşınlanamazsın."
Çalıştıysa beğenirsin

Eğer Skript sürümünüz yeni ise player's group desteği olmalı. Skript sürümünüz eski ise veya sizde çalışmıyor ise geri dönüş yapın player's prefix ile yapmaya çalışırız o durumda.

İsteğinizi yapmamızın 2 ihtimali var. İlk olarak direkt olarak dünyaya girişini engelleyebilirsiniz. İkinci olarak warp komutunu engelleyebilirsiniz. İlkini öneririm fakat isterseniz ikincisini de yapabilirim. İlki için test etmeden yazdığım aşağıdaki kodu deneyebilirsiniz.

Kod:
on player world changing: # https://docs.sk-unity.com/syntax/search/id:2435
 if world is "outpost":
  if player's group is not "Asker": # Tam doğru grup adı olmalı
   cancel event
   send "&cÖnce asker rütbesine erişmelisin!"

"Sadece asker rütbesindeki kişiler /warp 'tan outpost adlı dünyaya ışınlanabilecek." dediğiniz için o şekilde ayarladım fakat sanırım asker ve üstü grupların da ışınlanabilmesini isteyeceksiniz, fakat grup eklentilerinde rütbelerin önceliğini vesaire belirleyebiliyor muyuz, belirleyebiliyorsak da bunu Skript ile kontrol edebiliyor muyuz maalesef bilmiyorum.

Kod:
on command /asd: #asd yerine kullanılan komutu yazın
    if player has permission "X.X": #buraya hangi permissiona sahip olması gerektiği
        #buraya permissiona sahip olduğunda yapılacaklar
    else:
        send "Önce asker rütbesine erişmelisin! "

Büyük ihtimal çalışır.
Ben permissionsla yaptım group managerdan asker rütbesine perm ayarlayıp X.X yazan yeri doldurabilirsiniz.
Kod:
on world change:
    event-world is "outpost"
    player's group is not "grup1" or "grup2" or "grup3"
    cancel event
    send "&cIşınlanamazsın."
Çalıştıysa beğenirsin
Eğer Skript sürümünüz yeni ise player's group desteği olmalı. Skript sürümünüz eski ise veya sizde çalışmıyor ise geri dönüş yapın player's prefix ile yapmaya çalışırız o durumda.

İsteğinizi yapmamızın 2 ihtimali var. İlk olarak direkt olarak dünyaya girişini engelleyebilirsiniz. İkinci olarak warp komutunu engelleyebilirsiniz. İlkini öneririm fakat isterseniz ikincisini de yapabilirim. İlki için test etmeden yazdığım aşağıdaki kodu deneyebilirsiniz.

Kod:
on player world changing: # https://docs.sk-unity.com/syntax/search/id:2435
if world is "outpost":
  if player's group is not "Asker": # Tam doğru grup adı olmalı
   cancel event
   send "&cÖnce asker rütbesine erişmelisin!"

"Sadece asker rütbesindeki kişiler /warp 'tan outpost adlı dünyaya ışınlanabilecek." dediğiniz için o şekilde ayarladım fakat sanırım asker ve üstü grupların da ışınlanabilmesini isteyeceksiniz, fakat grup eklentilerinde rütbelerin önceliğini vesaire belirleyebiliyor muyuz, belirleyebiliyorsak da bunu Skript ile kontrol edebiliyor muyuz maalesef bilmiyorum.

Öncelikle hepinize teşekkürler :) Jadder'ın permission ile attığı skript kodu benim daha çok işime yarayacak muhtemelen. Asker ve üstü rütbelere permission vererek girişlerini sağlarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl