Thomas Shelby
Tabanları Yağlama Vakti
- Elmaslar
- 336
- Minecraft
- dragondemon68
Discord:
Sherlock#5773
Sherlock#5773
DwordGG#2855
"every 2 seconds:" bu kısmını yükselt. Lagı düşürebilme ihtimali var.merhaba elimde skritpt var sadece online oyuncuların splerini loop lamasını istiyorum acaba yapabilirmisiniz skript lag yaptığı için istiyorum başka lag yapan bir şeyleri düzeltebilirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler
Kod:every 2 seconds: loop players: loop {havael2ement2::*}: if {rmcc::sahip::%loop-value%} is online: distance between the loop-player and loop-value is smaller than 25: drop 1 sunflower named "&a&lHava Elementi" at loop-value wait 0.3 ticks wait 0.1 ticks
Sherlock#5773
Teşekkürler online oyuncuların splerini looplamasini istiyorum yapabilirmisin"every 2 seconds:" bu kısmını yükselt. Lagı düşürebilme ihtimali var.
Anlamı her 2 saniyede bir bu işlemi yapıcak.
seconds=saniye/minutes=dakika/hours=saat/day veya days=gün
zvaliant
Sherlock#5773
"if {rmcc::sahip::%loop-value%} is online:" Bu kısım olduğu için eğer "{rmcc::sahip::%loop-value%}" Variable'ını "on place" kısmından ayarladıysanız zaten sahibi çevrim içi değilse looplamayacaktır.
Sherlock#5773
Reyiz ozaman bu lag ne neden olabilir"if {rmcc::sahip::%loop-value%} is online:" Bu kısım olduğu için eğer "{rmcc::sahip::%loop-value%}" Variable'ını "on place" kısmından ayarladıysanız zaten sahibi çevrim içi değilse looplamayacaktır.
Skriptle çalıştırmak her zaman olmasada çoğu zaman lag yapıyor.Plugine geçmeni öneririm.Reyiz ozaman bu lag ne neden olabilir
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!