Sadece canımın istediğinden yazıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LcsQs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.292
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LcsQs

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
9
Minecraft
LcsQs
Merhabalar.

Bugün başıma bir olay geldi.

Olay şu

Bilgisiyar yavaşlayınca F5'e bastım düzelmeyince klavyenin tutacakları kırıldı
Bende orada sinirlendim Anneme o sinir ile bağırdım annem bana Kırıldı
O yüzden bende bir anda üzüldüm düşündüm Cenaba ALLAH istemiş benim
Ağlamamı o yüzden gerçekleri anladım.

Ben birde şu Ağlayan kız ile dalga geçince
Cenaba ALLAH da ağlatmak isteyince ağlatıyor
Ne güzel bir Yaradan ALLAH var herkese uygun davranıyor.

Açıkçası saçma bulduğumu söyleyebilirim. Ağlayan kız ile dalga geçilebilir mi bilemem, ancak sebebinin o olduğunu düşünmüyorum. Şahsen çok boş buldum konuyu.

Açıkçası saçma bulduğumu söyleyebilirim. Ağlayan kız ile dalga geçilebilir mi bilemem, ancak sebebinin o olduğunu düşünmüyorum. Şahsen çok boş buldum konuyu.
Özel kalmasını istediğim sebeplerde var o yüzden sadece onu örnek olarak verebildim.

Merhabalar.

Bugün başıma bir olay geldi.

Olay şu

Bilgisiyar yavaşlayınca F5'e bastım düzelmeyince klavyenin tutacakları kırıldı
Bende orada sinirlendim Anneme o sinir ile bağırdım annem bana Kırıldı
O yüzden bende bir anda üzüldüm düşündüm Cenaba ALLAH istemiş benim
Ağlamamı o yüzden gerçekleri anladım.

Ben birde şu Ağlayan kız ile dalga geçince
Cenaba ALLAH da ağlatmak isteyince ağlatıyor
Ne güzel bir Yaradan ALLAH var herkese uygun davranıyor.
Ağlayan kız konusu kadar üzerinden prim yapılan bir konu yok. Kusasım geliyor artık her gördüğümde o kadar bir baydı. Ne zaman televizyonu açsam herkesin işi gücü yok mezar başında ağlayan birini konuşuyor. Işin garip tarafı kızın gülmesini bekliyorlar galiba ağlaması yerine. Kısacası "YETHER"

Ağlayan kız konusu kadar üzerinden prim yapılan bir konu yok. Kusasım geliyor artık her gördüğümde o kadar bir baydı. Ne zaman televizyonu açsam herkesin işi gücü yok mezar başında ağlayan birini konuşuyor. Işin garip tarafı kızın gülmesini bekliyorlar galiba ağlaması yerine. Kısacası "YETHER"
Oda doğrudur Ağlayan kız için dalga geçsem bir şey olmaz ama o Anneme bağırmam beni kötü etti

Yorumun için teşekkür ederim.

Katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl