Çözüldü Sadece bir ip adresinden girişi sağlama (IP Whitelist)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mandmal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 632
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mandmal

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16
Minecraft
MrMandmal

Discord:

MrMandmal#0001

Elimde bulunan 2 farklı vds'in birinde bungeecord açıkken bir diğerinde farklı bir paper server açık olacak. Benim isteğimse bu paper servere sadece ve sadece birinci vds'teki bungeecorddan giriş yapan kişilerin ulaşması. Yani direk paper server ip adresini bilenler giriş yapamasın istiyorum.
Bu bungeecordu nasıl ip whitelist'e alırım bungee veya paperda böyle bir özellik var mı ?
Ip Whitelist diye bir plugin buldum ancak bypasslanıyormuş kolayca, sıkıntı çıkmadan yapılacak en iyi çözüm nedir ?
Birde yanlış anlaşılmasın server ile bungee aynı vds'te olmayacak.

Eğer hala çözüme ulaşmadıysanız bunu bir deneyebilirsiniz fakat daha önce kullanmadığımı bilmenizi isterim. Ek olarak bunu kuracağınız paper sunucunuzda bungecord: true değerini ayarlamayı unutmayın.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eğer hala çözüme ulaşmadıysanız bunu bir deneyebilirsiniz fakat daha önce kullanmadığımı bilmenizi isterim. Ek olarak bunu kuracağınız paper sunucunuzda bungecord: true değerini ayarlamayı unutmayın.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ben bu eklentiyi yazıyı yazdıktan 3-4 saat sonra keşfettim unutmuşum burayı, kurdum ve çalışıyor gayet de güzel mantığı da çok güzel. Yalnız bu açığı kapatmayan eminim ki bir sürü sunucu vardır...

Teşekkürler konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl