on command:
if player doesn't have permission "sk.oyuncu":
command is not "komut1" or "komut2" or "komut3"
send "&eSunucuda Sadece &a/komut1 /komut2 /komut3 &eKullanılmaya İzin Verilmiştir."
cancel event
MonBoyhiner#2885
böyle bir şey bende denedim konsolu kitliyor konsolu da eklermisinizKod:on command: if player doesn't have permission "sk.oyuncu": command is not "komut1" or "komut2" or "komut3" send "&eSunucuda Sadece &a/komut1 /komut2 /komut3 &eKullanılmaya İzin Verilmiştir." cancel event
on command:
if command sender is player:
if player doesn't have permission "sk.oyuncu":
command is not "komut1" or "komut2" or "komut3"
send "&eSunucuda Sadece &a/komut1 /komut2 /komut3 &eKullanılmaya İzin Verilmiştir."
cancel event
Fhalinkz#6825
Fhalinkz#6825
Ben çözüldü diye değiştirmedim kim değiştirdi?
iMatrixBoy#1413
Skript Değilde Sunucunuzu başlat.bat kısmında spigot.yml bulunmakta, spigot.yml´yi notdap++ ile açın orada unknow.-command: bulunnmaktaArkadaşlar sizden istediğim skript şu şekilde:
Belirlediğimiz komutlar serbest olacak eğer başka bir komut yazılırsa sadece bu komutları kullabilirsiniz diye mesaj gelecek.
Yaparsanız çok sevinirim, teşekkürler
unknown-command: §6SkyBlock Komutlar §8§l► §f( §7'§e/komut1 §7, §e/komut2 §7, §e/komut3 §7, §e/komut4 §7, §e/komut5 §7, §e/komut6 §7, §e/komut7 §7, §e/komut8 §7, §e/komut9 §7, §e/komut10 §8)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!