Çözüldü Sadece Adminlerin Kullanabileceği bir plugin arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OvalSwan20216

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
OvalSwan20216

Discord:

oval#2529

Bir survival sunucum var claim almak yasak isteyen istediğini yağmalayabilir ama lobiyi claime almam lazım bi claim plugini indirmiştim ancak normal oyuncular da claim alabiliyor ufak da olsa chestler oto claimleniyor mesela ben sadece benim kullanabileceğim bir claim plugini istiyorum mümkün müdür? 1.19.1 sürüm

Claim atmak yerine worldguard kullanabilirsin.

Bir survival sunucum var claim almak yasak isteyen istediğini yağmalayabilir ama lobiyi claime almam lazım bi claim plugini indirmiştim ancak normal oyuncular da claim alabiliyor ufak da olsa chestler oto claimleniyor mesela ben sadece benim kullanabileceğim bir claim plugini istiyorum mümkün müdür? 1.19.1 sürüm
Komutları engelleyebilirsin.

on command "/kapatmak istediğiniz komut":
cancel event

Bu komut skriptini dene

konsola mı yazacağız bunu

Komutları engelleyebilirsin.

Bu komut skriptini dene
bu arada sıkıntı şöyle ki grievpreventation diye bi plugin yüklemiştik sonrada fark ettik kic hestleri felan oto claime alıyormuş bu pluginbiz sadece lobi claimlemek istiyoruz

Hocam worldguard sizin istediğiniz işlevi görür diye düşünüyorum illa claim istiyorsanız diğer ranklardan pluginin permlerini kaldırın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl