Sadece 8 Saatin Var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cresties

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
90
bayram.png

Merhaba değerli MC-TR Ailesi.

Bu oyunun amacı tam olarak şöyle;

İşlemediğiniz bir suç ile yargılanıyorsunuz, polislerden kaçmayı başardınız ve polise geri teslim olmak için tam 48 saatiniz var. Eğer 48 saat içerisinde teslim olmazsanız hakkınızda görüldüğü yerde vurularak öldürme emri çıkartılacak. Ne yapardınız?

Eğer polisten kaçmazsanız ve teslim olursanız ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılabilirsiniz.

Ağır bir hastalığa yakalanıyorsunuz bulaşıcı. Doktorlar sizi karantinaya almaya kalkıyor fakat siz kaçmayı başarıyorsunuz. 8 saat sonra öleceğinizi biliyorsunuz ne yapardınız?
Risk: Eğer kaçmazsanız doktorlar EN ERKEN 8 saat içerisinde bir tedavi bulacaklarını söylüyor.
Cevap: Sadece 8 Saatin Var.

Bu oyuna ne yazık ki ben katılamıyorum çünkü cevabı biliyorum!

Not: Her gece yarısına doğru soru değişecektir.

Eğer sizde bu oyunda sormak istiyorsanız bana sorunuzu cevabıyla beraber özel mesaj gönderin.
Not: Eğer cevabını Spolier içerisine alırsanız cevaba bakmadan önce kendim de yanıtlarım.

Son düzenleme:

Banka soyarım. Dahasını yazarsam ayıp olur kurallara aykırı :D​

Yetimleri, Fakirleri vs. Sevindiririm. Hayır dualarını alırım. Camiye giderim, Namaz kılarım Af dilerim. 8 Saat'im kalmış ne yapacam başka?

Kaçtığım yere geri dönerim. Çünkü Peygamberimiz “Tedavi olunuz, Allah her hastalığın şifasını da yaratmıştır. Ancak haram olan şeylerle tedavi olmayınız.”buyurmuştur. Bu yüzden geri dönerim.

Zaten öleceğim riskin bana zararı ne olur ki? Geri dönerim.

Son iki saatim kala dönerim, tedavi olurum böylece.
Şimdi yapacaklarıma gelirsek hemen yurt dışına, başka bir ülkeye çıkarım. Şu ana kadar çıkma fırsatım olmadı ve en azından farklı bir kültürü, farklı dilden ve farklı bölgeden insanları görmenin hissini yaşamak isterim. Çünkü yaşadığımızı anlamadan bu tür şeyleri yapmıyoruz. Sonra koşarım, delilercesine, kimseyi dinlemeden, rüzgardan bile hızlı bir şekilde. Bakmadığım lezzetlerin tadına bakarım, son 2 saat kala geri dönerim.

Kaçmam, doktorlara bulaştırırım. Kendi hayatları da tehlikede olunca en geç 20 dakikaya çözüm bulurlar.

Ölene Kadar Namaz Kılar Tesbih Çeker Tövbe ÇEKERDİM.

Mikili film evine giderdim asfdas

bayram.png

Merhaba değerli MC-TR Ailesi.

Bu oyunun amacı tam olarak şöyle;

Ağır bir hastalığa yakalanıyorsunuz bulaşıcı. Doktorlar sizi karantinaya almaya kalkıyor fakat siz kaçmayı başarıyorsunuz. 8 saat sonra öleceğinizi biliyorsunuz ne yapardınız?

Risk: Eğer kaçmazsanız doktorlar EN ERKEN 8 saat içerisinde bir tedavi bulacaklarını söylüyor.

Bu oyuna ne yazık ki ben katılamıyorum çünkü cevabı biliyorum!

Not: Her gece yarısına doğru soru değişecektir.

Eğer sizde bu oyunda sormak istiyorsanız bana sorunuzu cevabıyla beraber özel mesaj gönderin.
Not: Eğer cevabını Spolier içerisine alırsanız cevaba bakmadan önce kendim de yanıtlarım.

Değerli MC-TR Ailesi, 04.12.2018 tarihinde sorulan sorunun cevabını öğrenme vakti geldi.

Doktorlar tedaviyi 12 saat sonra buldu ve siz bu süre içerisinde öldünüz. Karantinadan kaçıp başkalarına hastalık bulaştırdıysanız eğer doktorlar tedaviyi bu kişiler üzerinde uyguladı ve onlar hastalıktan kurtulmuş oldu.
Allah rahmet eylesin.

Yeni soru eklendi

Büyük ihtimal 48 saat bana yetmeyecek, polisler ilk olarak güvenlik kameralarına bakacağı için güvenlik kameralarının olmadığı yollardan, ormanın içinde kullanılmayan eski bir evde yaşamaya başlardım. Suçu bilmediğim için kardeşim'den suçu öğrenmesi için polislerin ağzını yoklatırdım. Bu sayede suçu öğrenir ve o suçu işlemediğimi kanıtlamak için kanıt toplamaya çalışırdım. Eğer kanıt bulamazsam ve ceza üstüme kesinleştirilmiş ise fazla risk almadan yaşayıp zaman aşımına uğramasını beklerdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl