Çözüldü Sadece 1 Portaldan Nether'a Gitme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearkan

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
fearkan

Discord:

Demirkan#0113

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben bir portal yeri ayarladım ve sadece ordan nethera benim belirlediğim nether spawnına gitsin istiyorum bunun için skript veya bişey varmı yardımcı olun pls

WorldGuard'da öyle bir sistem vardı sanırsam. Belirli dünyalarda portal kullanmayı yasaklıyorsunuz ve o dünyalarda portala gidiş yasaklanıyordu.

portal aktif ettim fakat bu seferde benim istediğim nether spawnına atmıyor
Nether portalını kır istediğin yere kur nereye gitmesini istiyorsan.. Böylece istediği yere gitmiş olur. Gittiklerinde geri dönmemelerini mi istiyorsun ?

Nether portalını kır istediğin yere kur nereye gitmesini istiyorsan.. Böylece istediği yere gitmiş olur. Gittiklerinde geri dönmemelerini mi istiyorsun ?
birazcik detay veriyim nether gidiş gelişleri için bir yer hazırladık flat dünyada warp portal yazınca portal giricekler nether spawnına gidecekler fakat nether gidiş portalım flat dünyada ve portal ışınlamıyor

dostum gidişi ayarladım geri netherdan geri dönmemeyi nasıl ayarlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl