Tasarım Sade konu tasarımı denemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akrei!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 896
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akrei!

Sans commentaire.
Elmaslar
672
Minecraft
zero2

Discord:

Akrei#9940

Selam! Belki beni biliyorsunuzdur eskiden çok fazla tasarım yapmaktaydım ki tasarım yapmaya ara verdim. Kendimi denemek, değerlendirmek için 10-12dk'da şöyle bir ana sayfa konu tasarımı çıkardım, eksiklerini veya hatalarını belirtirseniz sevinirim. Aklımda pek bir fikir olmadığından sade oldu ancak hoşuma gitmedide değil fikrimce fena değil görüşlerinize göre tasarıma devam etmeyi düşünüyorum.

main.png

Bazı hataları düzelttim, bir kaç efektlendirme verdim boyutları yeniden düzenledim.

Son düzenleme:

Kısa sürede güzel bir şey ortaya çıkarmışsınız. Devamı gelmeli :)

Fontlara efekt eklenebilir yani GrandAura yazan kelimenin içinden turuncu bir dalga geçebilir , Üst tarafta konu başlıkları hakkında bilgi verilebilir

Fontlara efekt eklenebilir yani GrandAura yazan kelimenin içinden turuncu bir dalga geçebilir , Üst tarafta konu başlıkları hakkında bilgi verilebilir
Yorumun için teşekkürler, konu başlıkları bu tasarıma gitmez ancak dediğin gibi Grand Aura yazısına efektlendirdim onun haricinde sağ üst taraftaki butonu daha minimalize hale getirip opaklıkları düzelttim.

sağ üstteki çarpı işaretinin bulunduğu dikdörtgen tam bir dikdörtgen değil, ip adresinin solundaki artı ikonu ortalanmamış aynı şekilde ip adreside ortalanmamış, sol alttaki down arrow ikonuda oraya pek yakışmamış en azından yazının hizasında ortalanabilir, kullandığın rig ise çok sade kalmış gibi belki daha büyük ve daha güzel bir rig kullanılabilir.

genel olarak sade tasarımlar bana pek gitmiyor, sade çalışmalardan ziyade detaylı çalışmalar daha çok hoşuma gidiyor. tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.

sağ üstteki çarpı işaretinin bulunduğu dikdörtgen tam bir dikdörtgen değil, ip adresinin solundaki artı ikonu ortalanmamış aynı şekilde ip adreside ortalanmamış, sol alttaki down arrow ikonuda oraya pek yakışmamış en azından yazının hizasında ortalanabilir, kullandığın rig ise çok sade kalmış gibi belki daha büyük ve daha güzel bir rig kullanılabilir.

genel olarak sade tasarımlar bana pek gitmiyor, sade çalışmalardan ziyade detaylı çalışmalar daha çok hoşuma gidiyor. tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim, dediğin şeyleri düzelteceğim. Ek olaraktan rig seçimim maalesef kötü, bilgisayar sıfırlandığından tüm riglerim ve arka planlarım gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl