Sade bir banner çalışması

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

e6aaa196372237.5eacab81dfe89.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu tarz şeylerin arkaplanlarını kendiniz yapmıyorsunuz sanırım, bu yüzden çok emek gerektirdiğini düşünmüyorum ama kesinlikle güzel olmuş

Bu tarz şeylerin arkaplanlarını kendiniz yapmıyorsunuz sanırım, bu yüzden çok emek gerektirdiğini düşünmüyorum ama kesinlikle güzel olmuş
Arkaplandaki neon efektini(dış ışıma) ve bazı doygunluk, renklendirme ayarlarını yapılandırıyorum sadece. Yorumunuz için teşekkürlerr.

Başlıkta yazmış olduğunuz gibi gerçekten sade bir kapak çalışması yapmışsınız ki şahsen ben fazlasıyla da beğendim. Emeğinize de sağlık ? ☕

Zaten bu tarz işlerde bu tarz piyasalarda her şeyi kendin yapmazsın, yapacak olsan da bu piyasada olmazsın. :)

Banner da fazla basit geldi bana açıkçası, biraz daha detaylandırabilecek birisin bence.

Çok basit, bir sürü efekt ekliyip sadeliğini bozmadan devam edebilirsin.Smoke, light, particle..Böyle çalışmalar için gfx pack kullanabilirsin.
İyi çalışmalar.

Başarılar diliyorum güzel bir banner çalışması .

Çok basit, bir sürü efekt ekliyip sadeliğini bozmadan devam edebilirsin.Smoke, light, particle..Böyle çalışmalar için gfx pack kullanabilirsin.
İyi çalışmalar.
Aslında efekt kullandım lakin arkaplandan dolayı çok fark edilmiyor. Şu an pek bozmayı düşünmüyorum bunu spotify'da kullanacağım, mobilde uzaktan bakıldığında o efekt detayları fazla fark edilmeyecektir. Yorumunuz için teşekkürler.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl