Boea#3021
Katılıyorum +++Güzel egon varmış
Eski tasarımdı zaten yeni yapmamıştım olabilir. :)
Teşekkürler. <3Kaliteli demek bunun için ayıp olur. "Mükemmel ötesi" diye bir şey tabir edebiliriz.
Başarılar dilerim.
Ek kısımdakiler konuda onların neden orda oldupunu bende anlayamadım .d Yorumunuz için teşekkürler.
Gayet güzel ve başarılı bir çalışma olmuş. Bu arada ek kısımda olan resimleri konuya eklerseniz çok daha güzel olacak.
Teşekkürler. :)Tasarımı güzel kılan şey arka plan diyecektim ancak hazır bir arka plan. Pek de ayrıcalığını görmedim.
Teşekkürler.Eğer konu tasarımına gelirsek efsane denilebilir tasarıma ellerine sağlık.
Teşekkürler Emrecim.öğğğğğğ iğrenç sen bir daha yapma tasarım!
saka bebeğim .D efso olmuş böyle devam!
Teşekkür ederim tasarım eskiydi 5 ay önce falan yapmıştım. :) Yeni paylaşma fırsatım oldu.Yüzeysel olarak güzel olsa da rig kısmı rezalet derece de karmaşık. Onun dışında renk paletin güzel arka planlar hariç. Ellerine sağlık. görünüş güzel neyse ki son kullanıcı da sadece buna bakıyor. Kendini geliştirmen dileğiyle.
BYuzayli#2342
Ben ne zaman en iyi olduğunu söyledim bilmiyorum ama beni bu meltebeye lâyık gördüğün için teşekkür ederim.Neredeyse her konuda seni görüyorum tasarım konularında nedense "Orion" hariç herkese kötü yorumlar yapıyorsun "Riqude" de dahil en iyi sen yapıyorsun helal kardeşimee
Ben başlığa en iyi yazmadımki zaten sadece olduğunu paylaştım iyi forumlar. :)Doldurma yorumlarla dolu bir konu gibi geldi bana, forumda paylaşılan daha güzel tasarımlar var. Diğer konu tasarımının kopyası gibi bir şey bu -;-
Minezoid#4994
MackleanTR#9999
Teşekkürler.Kendine has bir tarzın var ve bu tarzı çok iyi devam ettiriyorsun eline sağlık ama üstüne birşeyler koyman lazım hep aynı aynı nereye kadar
Yorumunuz için saolun.gayet başarılı.ellerinize sağlık.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!