X for xCruwzy#7568
Mapleri indirsem sana verir miydim sence ksnsnsbsn saol tşkler.Arkaplandaki mapleri indirebileceğim biryer varmı ;d. Fena olmuş eline sağlık.
Teşekkürler.Fazla iyi olmuş. Ellerine sağlık dostum başarılar dilerim.
Boea#3021
Neredeyse her konuda seni görüyorum tasarım konularında nedense "Orion" hariç herkese kötü yorumlar yapıyorsun "Riqude" de dahil en iyi sen yapıyorsun helal kardeşimee
TuvalsizRessam#2861
Gidip her tasarıma güzel yazmıyorum en azından. Ayrıca sadece bir kez tasarım beğendik diye neden herkes çıldırdı? Herkesin beğenime muhtaç olduğundan falan mı? Ben Orion'un, yani admiraldus'un da tasarımlarının bazılarını sevip bazılarını sevmiyordum. Eğer beğenmesem kötü yanlarını yazarım. Forumda diğer herkes güzel harika yazarken ben tasarımcılara kötü yönlerini gösteren tek kişiyim. Motivasyon hataları kapatmanızı sağlamaz fakat benim gerçeklerle dolu sözlerim hataları görmenizi sağlar. Bana saldırmaktan bir vazgeçemediniz. Eleştiri kaldıramayan açmaz konu olur biter.Neredeyse her konuda seni görüyorum tasarım konularında nedense "Orion" hariç herkese kötü yorumlar yapıyorsun "Riqude" de dahil en iyi sen yapıyorsun helal kardeşimee
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!