Sattığımızı kanıtlayamıyorsun. Çünkü zaten satmıyoruz. İşine bak. Kanıtın varsa yaz forum desteğine, gereken yapılsın.Sallamasyon falan yok dün konuya koyan siz sonra sallayan benmi oluyorum adım gibi eminim onuda satıyordunuz
Bir sitede bedava olan bir ürünü burada bedavaya satıyorsa sorun nedir? Bedavaya satması mı?!Satıcı takımlardan birisi bir sitede bedavaya olan bir ürünü bedavaya satıyor bizde yorumlarda orjinalini atıyoruz ve forum yönetimi bizim yorumumuzu siliyor aşırı derecede saçmalık. Milletin bu kadar çok dolandırılmasını istiyorsanız herkesi onaylı satıcı yapın
Burda ücretli satılıyorBir sitede bedava olan bir ürünü burada bedavaya satıyorsa sorun nedir? Bedavaya satması mı?!
Ama konuya "bedava satıyor" yazmışsın.Burda ücretli satılıyor
Yazım hatasıAma konuya "bedava satıyor" yazmışsın.
Bana bildirim falan hiçbirşey gelmedi istiyorsan discorddan atıyım sanaOlayın daha ne olduğunu bile bilmiyorum ve sen direkt yönetimi hedef alarak saldırmayı seçmişsin. "Forum Destek"e konu açarak sorununu bize iletebilirsin. Senin yorumlarını yönetim değil, moderatör ekibi siliyor ve neden silindiğini de sana iletiyor olmaları lazım. O yüzden kendine biraz çeki düzen vermeyi deneyebilirsin, ayrıca "sanırım yasaklanacağım" gibi bir ifade de hoş değil.
Kendine çeki düzen verdikten sonra karşı tarafta hata aramaya başlayabilirsin. İyi günler.
Silinen mesajlarına baktım ve sırasıyla,Bana bildirim falan hiçbirşey gelmedi istiyorsan discorddan atıyım sana
Tugra#6666
Aslında Küfür Veya Argo Konuşmuyor Forumda Satılan Bazı Ürünlere Kızmış Max Susturma Yer Bence..
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!