Saçmalık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jabronx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.548
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B39F0C47-F876-4B99-AA67-693570AC7B1C.png

Dün koydukları ss ler bu launcherin türkçe çevrilmiş haliydi
tamam işte 30 tane fotoğraf konulmuş o komuya 1 tanesi dalgınlıkla konulmuş olabilir eski stok tasarımlardan bunu bukadar büyütmenizi anlamadım ben ısrarla şimdiki tasarımın bize ait olmadığını düşünüyorsan hala discord ekle önünde göstereyim kodu intelli j de

Dünki launchere attığınız tasarımı at kardeşim sildiklerinizi at

ortada yalanlık birşey yok adam gibi gel buraya dün attığın launcher resimlerini atabiliyorsan at
Şu an konuda bulunan tüm resimler dün de vardı, sadece bu fotoğraf vardı ekstra olarak, o da kaldırıldı, konuyu çarpıtma.

Dünki launchere attığınız tasarımı at kardeşim sildiklerinizi at
Konudan kaldırılan tek fotoğraf o yukarıda attığının editlenmiş haliydi, atmadık diyor muyuz? Demiyoruz. Ancak onun bir deneme olduğunu, ürün olmadığını hala anlamadıysan daha da anlatamam kusura bakma.

Şu an konuda bulunan tüm resimler dün de vardı, sadece bu fotoğraf vardı ekstra olarak, o da kaldırıldı, konuyu çarpıtma.
Konuyu çarpıtan sensin gelip burda beni yalanla falan suçlayamazsın konuyudüzenleyensizsiniz

Konuyu çarpıtan sensin gelip burda beni yalanla falan suçlayamazsın konuyudüzenleyensizsiniz
Konuyu düzenlediğimizi yalanlayan mı var burda? Üstte iki saattir aynı şeyi anlatıyorum, konudan o tasarımı kaldırdık, kendi tasarımlarımız zaten mevcuttu.

ortada yalanlık birşey yok adam gibi gel buraya dün attığın launcher resimlerini atabiliyorsan at
sana bütün tasarımları ss atıcam aynısı bul bakalım gene githubda
bak o konuda o atılan foto ürün değildi aslada satışa çıkmadı discordda bakabilirsin onun dışındakiler tamamen bizim tasarımımız hatta buraya 1 2 örnek atıcam 1 tanede henüz bitmemiş olanı atıcam halada uzatırsan artık bişey demiyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 40
  • unknown-6.png
    unknown-6.png
    199,7 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_3-1.png
    Screenshot_3-1.png
    179,5 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba, konuya atlama gereksinimi duydum normalde karışmayacaktım bu tarz konular gram umurumda değil.
Günlerdir ardı arkası gelmeyen boş ve kanıtsız iftiralardan bunaldım artık, bana bu dediğin şeyi sattığımızı kanıtlar mısın? Client & Launcher hizmetimizin tasarımlarının yapımını ben devraldım, kişiye özel tasarım yapıyorum. Orada bir, iki vitrin ürünü koyduk diye kanıtsız şahlanmamalısın, cidden amaçsızca sallamayı kesmelisiniz.

Helliosuda at kanki bırak yalanı
Yahu bak anlamıyorsun sanırım, arkadaşın attığı tasarımlar bize ait. Helios tasarımı da dün vardı, konudan kaldırdık. Anlaman için hangi dilden konuşayım? Adam tasarımları attı hala zırvalamaya devam ediyorsun

Helliosuda at kanki bırak yalanı
ben bu arkadaşla muhattap olmak istemiyorum moderatörler gerekli görürse özelden bütün kodumu gösterebilirim helios laucnher ile kıyaslarlar isterlerse

Sallamasyon falan yok dün konuya koyan siz sonra sallayan benmi oluyorum adım gibi eminim onuda satıyordunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl