Saçmalık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jabronx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.548
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jabronx

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
26
Minecraft
Jabronx
Satıcı takımlardan birisi bir sitede bedavaya olan bir ürünü burda gelip ücretli satıyor bizde yorumlarda orjinalini atıyoruz ve forum yönetimi bizim yorumumuzu siliyor aşırı derecede saçmalık. Milletin bu kadar çok dolandırılmasını istiyorsanız herkesi onaylı satıcı yapın

Son düzenleme:
Banlanırım büyük ihtimal bu konudan sonra :(

1. O tasarım bir örnek. Ekibimizin launcher geliştiricisi kendi denemelik yaptığı launcherlarda o tasarımı kullandığı onu koymuştuk.
2. O konudaki tek tasarım o değil. Bizim tasarımlarımız da var. Dolandırıcılığı nereden çıkarıyorsun anlayamadım.
3. O tasarım zaten geliştiricimizin isteği üzerine kaldırıldı.
Bir ekibe sallamak için elinizden gelen her şeyi yapmayı bırakın.

Forum destek ekibine bildirebilirsiniz böyle birşey varsa cezası olmalı.

Örnek yerine benim bildiğim kendinizin yaptığı birşey koyulur gidip githubdan indirim türkçe yapıp kendisi yapmış gibi gelip buraya atılmaz

Örnek yerine benim bildiğim kendinizin yaptığı birşey koyulur gidip githubdan indirim türkçe yapıp kendisi yapmış gibi gelip buraya atılmaz
O konuda birden fazla bize ait tasarım var. Senin gözün sadece görmek istediğini gördüğü için farketmemiş olabilirsin.

konuyu iyi düzenlemişsiniz sanki siz yapmışsınız gibi

Sallamakmı bildiğin Türkçeleştirip parayla satıyorsunuz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

gerekli incelemeler yapılabilir helios laucnher ile oradaki tasarımın alakası yok kod olarakta incelenebilir ayrıca helios sadece bir launcherdir client değil konudaki yorumunda clientede sallıyordun daha bakmadan eğer herhangi bir mod iletişime geçerse gerekli kod örnekleri verilebilir yanlışlıkla konulmuş bir stok fotodan bukadar büyütmeniz gülünç o konuya 30 tane resim arasından tek tek konuldu bir dalgınlık olmuştur illaki

konuyu iyi düzenlemişsiniz sanki siz yapmışsınız gibi
biz yaptık ben yaptım çünkü iletişime geçersen denemen için atabilirim 2sinide indirir denersin heliosa benziyomuymuş bakalım birkere helios electron js tabanlı benim yaptığım javafx ile yapıldı

gerekli incelemeler yapılabilir helios laucnher ile oradaki tasarımın alakası yok kod olarakta incelenebilir ayrıca helios sadece bir launcherdir client değil konudaki yorumunda clientede sallıyordun daha bakmadan eğer herhangi bir mod iletişime geçerse gerekli kod örnekleri verilebilir yanlışlıkla konulmuş bir stok fotodan bukadar büyütmeniz gülünç o konuya 30 tane resim arasından tek tek konuldu bir dalgınlık olmuştur illaki
Dün koydukları ss ler bu launcherin türkçe çevrilmiş haliydi

Dün koydukları ss ler bu launcherin türkçe çevrilmiş haliydi
Dünkü konuda tüm fotolar bizim tasarımlarımızdı, o attığın fotoğraf hariç. Eleştirebilirsin, ama yalan söyleme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl