Saçmalıga bakın.

SENCE ??

• Saçma

Oy: 17 70,8%
  • Degil

Oy: 7 29,2%

• Kullanılan toplam oy
    24
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Hai ' yani Yusuf Kemal Keyubu sahibi oluyor. Oradan sunucu alınınca buradan bir sürü Ödül gibi birşey yani paket paket Bence daha fazla yararlı oluyor. Sen neden sunucundan VIP alan oyunculara Spawner veriyorsun diğer oyunculara haksızlık değil mi? Buda bir nevi bu şekilde hediye.
Güzel söylemişsin ama kimse 10 TL lik VIP alana 80 TL lik spawner vermiyor. Bizim anlatmak istediğimizde bu.​

hocam eskilerin dediği gibi paranın acamadı kapı yoktur diyolar ya boşa demiyolar

Oldukça saçma bir tartışma söz konusu, keyubu isimli firma ile mc-tr isimli 2 firma anlaşıyor ve ortak bir kampanya yürütüyorlar. Bu bir pazarlama taktiğidir. Sonuçta forumun da hosting firmasının da bir şekilde kazanç sağlaması lazım ve bunu tartışmak gereksiz. Sizin işte şu sunucu kötü olmasına rağmen reklamı var dediğiniz ,televizyonlarda gezen sağlıksız, dayanıksız ürünlerin tanıtımının yapılmasına benziyor. Son tercih kullanıcının, yani kullanıcı iyi ve kötüyü ayırt edebiliyor. Sizin hitinizin düşmesi forum ile doğrudan bağlantılı değildir. Ek olarak eklemem gerekirse forum üst yetkilileri denilen yönetim ekibinin düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum(site kurucuları hariç). Ben 2014 yılından beridir forumdayım çok kişinin gelip gitmesini gördüm. Fakat şu anki kadar kimsede ego yoktu. Buna sebep olaraksa yaşadığım 1den fazla olayı gösterebilirim. Bunlardan yalnızca biriyse discord sunucusunda kural ihlali yapmama rağmen 2 saat susturulmam. Ve bunu smt'ye de kanıtıyla gönderdiğimde haklı buldu. Her neyse tek söylemek istediğim 2 firma ortak kampanya yürütüyor, bunu tartışmak anlamsız. Ek olaraksa eskiden olduğu gibi foruma ImHai ve Smt'nin daha çok sahip çıkması ve forumun yalnızca 1 oyun değil de daha da genele açılması gerektiğini düşünüyorum.

Eskiden, sunucular mükemmeldi, insanlar hakkı ile kazanıyordu, hakkı ile oyuncu topluyordu.. Şimdiye baktığımızda, nerede o eski günler diyoruz... İnsanlar, gidip hazır eklenti paketlerini, hazır haritaları alıyor ve keyubu'dan sunucu satın alıyor... Bu sayede hem bedavaya para kazanıyor, hemde bedavaya oyuncu topluyor... Neredeyse her Keyubu sunucusuna girince, hazır eklenti paketleri görüyorum. Artık sunucu açmanın bir yararı yok... Bizde sunucu açtık ancak hata etmişiz, boşuna uğraşmışız... Bizde gidip hazır eklenti paketlerini ve hazır haritaları alıp Keyubu'dan satın alırdık, ancak biz öyle yapmadık, çünkü emek vermek istedik, eklenti paketimizi kendimiz sıfırdan yaptık, sonra da gidip Batihost'tan satın aldık. Şimdi sunucumuz açık, ancak kaç kişi var sunucumuzda biliyor musunuz? Sadece büyük bir 0. Keyubu gibi hostingler zaten hazır eklenti paketi veriyor, daha da kolay oluyor sunucu açmak... Bu kadardı, bende içimi dökmek istedim, okuyan zaten anlar...
Ha birde, bazı sunucular vardır ki, hazır plugin paketini ve hazır haritayı alıp, bize hava atarlar sunucunuzda kimse yok, sunucunuz kötü diye... Sunucumuzun az oyuncusu olabilir ancak, kalitemizi kıyaslarsak onların kalitesi yerlerde olurdu...
@Pinguin @RebelZone @iTargetDS ...

Son düzenleme:
Eskiden, sunucular mükemmeldi, insanlar hakkı ile kazanıyordu, hakkı ile oyuncu topluyordu.. Şimdiye baktığımızda, nerede o eski günler diyoruz... İnsanlar, gidip hazır eklenti paketlerini, hazır haritaları alıyor ve keyubu'dan sunucu satın alıyor... Bu sayede hem bedavaya para kazanıyor, hemde bedavaya oyuncu topluyor... Neredeyse her Keyubu sunucusuna girince, hazır eklenti paketleri görüyorum. Artık sunucu açmanın bir yararı yok... Bizde sunucu açtık ancak hata etmişiz, boşuna uğraşmışız... Bizde gidip hazır eklenti paketlerini ve hazır haritaları alıp Keyubu'dan satın alırdık, ancak biz öyle yapmadık, çünkü emek vermek istedik, eklenti paketimizi kendimiz sıfırdan yaptık, sonra da gidip Batihost'tan satın aldık. Şimdi sunucumuz açık, ancak kaç kişi var sunucumuzda biliyor musunuz? Sadece büyük bir 0. Keyubu gibi hostingler zaten hazır eklenti paketi veriyor, daha da kolay oluyor sunucu açmak... Bu kadardı, bende içimi dökmek istedim, okuyan zaten anlar...
@Pinguin @RebelZone @iTargetDS ...
O gün gelicek ve buyuyeceğiz

Eskiden mc tr güzel bir yerdi. Fakat su keyubu cıkana kadar.
Biz burda 50 tl veya 60 tl para verip ücretli reklam lar alalım.
Adam keyubudan gitsin 1 gb lik makina alsın mc tr de 60 70 tl lik reklam yapsın :D

BU DURUM TEK BANAMI SAÇMA GELİYOR ????
Malasef yapacak bir şey yok vds alıp reklam basmak çok saçma forum forumluktan çıktı daha çok reklam alanı gibi oldu

1GB Değil en az 6 gb ram olması lazım

Son düzenleme:
Eskiden has üyeler vardı , kaliteli sunucular arasında rekabet vardı yetişmeye çalışırdık.Eskiden @yavuzkel @HypeL @SedatTR
@SoulX
@KansızKurt @BloodyX
gibi üyeler vardı, şimdi bakıyorum da her yer her yerde onlarca sunucu açılıyor bedava reklam alanı alınıyor.
Eskiden kaliteli olan öne çıkabiliyor kitleyi topluyordu şimdi ise reklam alan +30.Bu durumun düzeltilmesi gerek , Saygılarımla...

Son düzenleme:
Zaten, imza yerinde reklam yapılıyor Keyubu böyle bir şey için Hediye veremez.

yapacak birşey yok dediğin özellikler çok az kişilerde var :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl