"Bence bu konu kilitlensin hostingi kötüleyen herkese ban atılsın değil mi nasıl olsa keyubu ile mc-tr anlaşmış" algınız ne kadar yanlış anlatamam ki bu düşünceniz şuan uygulanıyor olsa bu konu çoktan kilitlenip yasaklanmıştınız haberiniz olsun. Ne yazık ki yapılan muhalif yorumların bile asılsız olması beni üzüyor... Bu kadar zamandır yapılan eleştirilere MC-TR olarak her zaman objektif olarak baktık ve asılsız olanlara da gerekli yanıtı veriyoruz. Mesela şuan belirttiğiniz "banlayın zaten MC-TR Keyubu'nun eleştirmesin kimse" cümlesinin ne kadar yanlış olduğunu da size anlatmaya çalışmam ayrı bir çaba zaten.
Üyelerimizin MC-TR'de bulunan Keyubu rahatsızlıklarını anlıyorum ki yani Keyubu'nun şuan forumda fazla görünmesinni sebebi her geçen gün müşterilerinin artması ve bu müşterilerin sadece reklamlarında Keyubu ibaresi bulunması. Yani * firmasında barınan bir sunucu kendi tasarımına nasıl * firmasında barınıyor bu diyor ise Keyubu'da bulunan kişilerin de kendi tasarımlarında bulunması çok normal. Sadece tek ayıran özellik üst reklamdaki banner'larda Keyubu ibaresi bulunması sizi rahatsız etmiş olabilir o konuda da yapabileceğim birşey yok özür dilerim kendi adıma.
Ayrı olarak, MC-TR'nin sahibinin Yusuf Kemal olması yönetimin onun elinde olduğunu göstermiyor. MC-TR'nin kendine özel Üst Yönetim Kurulu bulunmakta. Bu kurulda ben, Smt287, Admiraldus gibi yöneticiler bulunuyor. Yani MC-TR demek Keyubu demek kavramından da biraz soyutlamamız lazım kendimizi. Bu zamana kadar alınan bir çoğu karar Yusuf Kemal tarafından değil, MC-TR Üst Yönetimi tarafından alınıyor. Her firmada olduğu gibi MC-TR'de de Yusuf Kemal bir hissedar, biz yönetim kurulu oluyoruz. Nasıl hissedarlar yönetime karışmıyor ise burada da aynı olay var...