Saçmalıga bakın.

SENCE ??

• Saçma

Oy: 17 70,8%
  • Degil

Oy: 7 29,2%

• Kullanılan toplam oy
    24
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@AliEmirTR , piyasa dediğimiz bir olay vardır Keyubu piyasası bu tür hediyelerden yararlanarak ilerler Batihost kalitesinden yararlanır bu bir yarışmadır. sen mimarlık yapıyorsun ama müşterin az ben kötü mimarlık yapıyorum ama müşterim çok bu bir yarışmadır.

Aslında mantıklı düşününce biraz saçma şu şekilde saçma küçük paketlere bile reklam veriyorlar en azından sadece 100tl üstü paketlere sadece konu sabitleme yada reklam on eki verselerdi o yüzden saçma bir sürü yukarda banner var sığmıyor bile yukarı

@AliEmirTR , piyasa dediğimiz bir olay vardır Keyubu piyasası bu tür hediyelerden yararlanarak ilerler Batihost kalitesinden yararlanır bu bir yarışmadır. sen mimarlık yapıyorsun ama müşterin az ben kötü mimarlık yapıyorum ama müşterim çok bu bir yarışmadır.
D91C7584-F700-445D-8623-9A60C59637D9.png

anlatabilmişimdir umarım.

vip alan diğer bir kişide spawner sahibi olabilir. yani benim en basit örnek batihostta 33 kredim var. ben şimdi ordan sunucu açmaya kalkıp gelip burda milletin içinde batıhost ve keyubu farkı arasında ezilmem mi gerekiyor? benimle keyubudan sunucu açanın ne farkı var?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

tamam ödül verilmeli ama arada batıhostu tercih edende olacak. eğer o adam onu tercih ederse keyubudan açılan en dandik sunucunun bile seninkinden fazla tutma ihtimali var. sana adalet gibi geliyor mu bu?
işte o ne biliyormusun burdan alan avantajlı burdan alan hediyeyi kapar buda bir ticaret sitili ama görüşüne saygı duyarım

işte o ne biliyormusun burdan alan avantajlı burdan alan hediyeyi kapar buda bir ticaret sitili ama görüşüne saygı duyarım
Hayır bu ticaret stili değildir tekelleşmenin zararıdır eğerki rakip bir forum olsa bunu yapamazlardı mesela

Kendi hostunuzun reklamını yapamazsınız hakkınız değil gibi lafları yememek için yaptıkları güzel bir taktik. Savunmaları çok basit axitr reklamı var ve keyubu sadece sponsor zırt tırt. Haklılar bence, kızamayız. Herkes kendi ekmeğinde...

Bir forum yetkilisi olarak bir görüşte bulunmam ne kadar etiktir bilmem. Fakat birkaç fikrimi de dile getirmezsem çatlayacağım galiba...

Açılan firmaların hepsinin ilk olarak hedefinde pazara giriş yapmak vardır. Pazardan payını ne kadar koparırsa o kadar ayakta kalır. Bu pazarda ayakta kalınması için bir pazarlama yolu izlemelidir kendisine. Keyubu firmasının da kendisini diğer firmalardan soyutlayan bir ürün yanında eşantiyonu var ki pekte itiraz edilebilecek bir konu değil. MC-TR'de Keyubu reklamı yapılması çok normal çünkü satılan üründe bunlar da bulunmakta. Ha eğer ki "Ben * Host'ta kalmak istiyorum fakat MC-TR'de de reklamım olsun" diyor iseniz kaç senedir değişmeyen fiyat reklamları bulunuyor. Keyubu'nun sadece yaptığı bu reklamı MC-TR ile anlaşmalı olarak kendi müşterisine sunması... Bir forumun da ayakta durabilmesi için reklam vermesi gerekiyor mağlum, değirmen dönmesi için su lazım. Yani itirazlarınızı anlıyorum neden *'in müşterisine böyle de Keyubu'ya böyle denilebilir ki zamanında bir çoğu firmanın çekilişlerine izin verdik MC-TR'de bir tekelleşme söz konusu değil...

Sonuç olarak diyebilirim ki Keyubu'nun sunduğu reklam kendi müşterisine özel yani bir aracı, MC-TR'den hala reklam alımı mevcut isteyen alabilir yani "Tüm reklamlar Keyubu müşterisi için ayırılmıştır" gibi bir durum ortada yok... Bu da tabi yukarıda Irfan'ın söylediği tekelleşme sözcüğüne uymuyor ne yazık ki. Yani hala reklam satışlarımız almak isteyene açıktır asli fiyatı ile.

Son düzenleme:
Bir forum yetkilisi olarak bir görüşte bulunmam ne kadar etiktir bilmem. Fakat birkaç fikrimi de dile getirmezsem çatlayacağım galiba...

Açılan firmaların hepsinin ilk olarak hedefinde pazara giriş yapmak vardır. Pazardan payını ne kadar koparırsa o kadar ayakta kalır. Bu pazarda ayakta kalınması için bir pazarlama yolu izlemelidir kendisine. Keyubu firmasının da kendisini diğer firmalardan soyutlayan bir ürün yanında eşantiyonu var ki pekte itiraz edilebilecek bir konu değil. MC-TR'de Keyubu reklamı yapılması çok normal çünkü satılan üründe bunlar da bulunmakta. Ha eğer ki "Ben * Host'ta kalmak istiyorum fakat MC-TR'de de reklamım olsun" diyor iseniz kaç senedir değişmeyen fiyat reklamları bulunuyor. Keyubu'nun sadece yaptığı bu reklamı MC-TR ile anlaşmalı olarak kendi müşterisine sunması... Bir forumun da ayakta durabilmesi için reklam vermesi gerekiyor mağlum, değirmen dönmesi için su lazım. Yani itirazlarınızı anlıyorum neden *'in müşterisine böyle de Keyubu'ya böyle denilebilir ki zamanında bir çoğu firmanın çekilişlerine izin verdik MC-TR'de bir tekelleşme söz konusu değil...

Sonuç olarak diyebilirim ki Keyubu'nun sunduğu reklam kendi müşterisine özel yani bir aracı, MC-TR'den hala reklam alımı mevcut isteyen alabilir yani "Tüm reklamlar Keyubu müşterisi için ayırılmıştır" gibi bir durum ortada yok... Bu da tabi yukarıda Irfan'ın söylediği tekelleşme sözcüğüne uymuyor ne yazık ki. Yani hala reklam satışlarımız almak isteyene açıktır asli fiyatı ile.

Olayı anlamamıssın biz burda demiyoruz saten mc tr de ki reklam lar sadece keyubu ya ait diye ama keyubu dan alınan en düsük sunucularda bile
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu hediyeleri veriliyor sadece mc tr hediyeleri hakkında konusuyorum. Baska host da barınan kisiler online artsın diye forum larda rekşam veriyor ve bazı forum lardada ücretli rekşam veriyor ama online gelmiyor neden ?
Keyubu nun sundugu dolu mc tr reklam hediyeleri. Bana kalırsa bu reklamlar yüzünden mc tr hit i düstü.Eskisi gibi aktif degil kendi görüsüm.

reklam versinler ama abartiyorlar en pahalı pakete mesela konusabitleme versinler yada şey vsrsinler mctr de alışverişlerinizde %50 indirim yukarda herkezin banner ı var bir sürü konu sabitleme var aslında mctr değer kaybediyor kimse bişey almaz onun yerine mesela %50 indirim verirler hazır konu tasarımı verirler banner verirler gif server icon werpsite v.b bunları verse dağa mantıklı

Keyubu kendince bir reklam yapıyor. Onlar açısından bakarsak bu konuda tamamen haklılar yeni bir hosting ve piyasada tanınması lazım. Forum kendilerinin olduğu için bedava reklamı paketlere eklemişler. Ancak para verip reklam alanların bir anlamı kalmıyor, artık forumda heryer Keyubu yazısı. Eskiden REKLAM olan konular günde 300 - 400 görüntülenme alırken şimdi haftada 400 zar zor. Ve keyubunun reklam verdiği sunucuların çoğu ya kapalı yada önünüzdeki ay kapanacak olan serverlar arasında. Bu durum MC-TR nin insanların gözünde değerini düşürecektir. Bu benim kendi düşüncem.

Bence sen haklısın. Neden diye sorarsak büyük projelere başlamaya çalışan insanlar durur iken ve sunucusunu yıllardır aktif tutmak istiyen ve tutabilecek insanlar var iken 1gb sunucu alıp daha sonra diğer sunucular gibi reklama izni olması ve 1 ay açık kalıp ay sonu kapandıktan sonra sürenin uzatılmaması sonrası neden diğer sunucuların hakları yeniliyor? Tamam herkese eşit davranıyorsunuz bu hediyeleri verirken ama gerçekten büyük sunucularında haklarını yemeyin. İyi Forumlar!

@Hai ' yani Yusuf Kemal Keyubu sahibi oluyor. Oradan sunucu alınınca buradan bir sürü Ödül gibi birşey yani paket paket Bence daha fazla yararlı oluyor. Sen neden sunucundan VIP alan oyunculara Spawner veriyorsun diğer oyunculara haksızlık değil mi? Buda bir nevi bu şekilde hediye.
Aga o zaman bu adaletli olmuyor. O zaman ileride başka bir site daha açıp oradan da buraya avantaj sağlarsa yaptığı kazancını arttırma oluyor. Herkesin tercihleri farklı. Keyubu sevmeyen biride zorluk çeker. Vipin aldığı spawner başka sw lerde işe yaramıyor ama birde böyle düşün.

1547294349055.png
1547294418721.png

1547294666088.png

Güzel bir Türkçe kullanılmış.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bence bu konu kilitlensin hostingi kötüleyen herkese ban atılsın değil mi nasıl olsa keyubu ile mc-tr anlaşmış

bak serverin mesela +100 kişi skyblock ordan 1 kişi vip alcak sende vipini satıyosun fly gibi ek özelikler spawner hediye priz felan hediye ediyorsun vip alınca adam burdada keyubuda alınan sunucular reklam yapabilme hediyeligi oluyor anlamıssındır umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl