| zNightLastTR |
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 11
- Minecraft
- zNightLastTR
Discord:
zNightLastTR | EmreCan#0001
AliEmirBoztas#8203
Haklısın... anlatmak isteyipte anlatamadığım şey. Keyubu'yu çok büyüttüler. bu kadar abartılmaması gerekiyor.Eskiden mc tr güzel bir yerdi. Fakat su keyubu cıkana kadar.
Biz burda 50 tl veya 60 tl para verip ücretli reklam lar alalım.
Adam keyubudan gitsin 1 gb lik makina alsın mc tr de 60 70 tl lik reklam yapsın :D
BU DURUM TEK BANAMI SAÇMA GELİYOR ????
Anlatmak istedigini özgürce anlat.Haklısın... anlatmak isteyipte anlatamadığım şey. Keyubu'yu çok büyüttüler. bu kadar abartılmaması gerekiyor.
Cylonce#4109
mecbur herkes keyubudan alınca öyle koymamız gerekiyor eskiden sunucu konusu paylaşırdım 1 günde 150 kişi görüntülüyordu şimdi 4 günde 80 kişi anca görüyor üstelik benim orda onu yapmamın bir zararı yok adamın dediği bildirimlere sunucu reklamı gelmesi + yukarıda reklam olması.@LeBlach , sen neden imza yerinde reklamını kullanıyorsun peki?
-
Bence güzel bir sistem tek sıkıntısı ucuz paketlerde bile reklam hakkı verilmesi bence hediyeler en az 8GBde verilmeliydi.
Konsol.Artz#5992
AliEmirBoztas#8203
vip alan diğer bir kişide spawner sahibi olabilir. yani benim en basit örnek batihostta 33 kredim var. ben şimdi ordan sunucu açmaya kalkıp gelip burda milletin içinde batıhost ve keyubu farkı arasında ezilmem mi gerekiyor? benimle keyubudan sunucu açanın ne farkı var?@Hai ' yani Yusuf Kemal Keyubu sahibi oluyor. Oradan sunucu alınınca buradan bir sürü Ödül gibi birşey yani paket paket Bence daha fazla yararlı oluyor. Sen neden sunucundan VIP alan oyunculara Spawner veriyorsun diğer oyunculara haksızlık değil mi? Buda bir nevi bu şekilde hediye.
tamam ödül verilmeli ama arada batıhostu tercih edende olacak. eğer o adam onu tercih ederse keyubudan açılan en dandik sunucunun bile seninkinden fazla tutma ihtimali var. sana adalet gibi geliyor mu bu?bence yapılmalı sen düşünsene bir sunucu alıyorsun ve artı olarak sana daha çok şey geliyor gerçekten çok iyi şuan biz ordan almadığımız için böyle düşünüyoruz sana katkısı olana sende katkı sağlamazmısın oda böyle birşey :D kapiş
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!