Anı Saçma olaylar yine başıma iş geldi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByReach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.927
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi"Tarih 29.04.18 " "Tam olarak 16 Saatim bilgisiyarda harcadım. " "Saat gecenin 03:25'i camdan dışarı baktım. "

Bu durum tamamen psikolojik 16 saatini sadece kare bir ekrana bakarak geçiriyorsunuz kalktığın da ise saat 03.25 seni ordan birisi değil sen sadece öyle hissettin bir nevi sen kendini attın. Böyle şeyler benim arkadaşın başınada geldi. Korkulacak bir şey yok fakat PC'de daha fazla vakit geçirmeyi planlıyorlarsan kendini öldürmende başarılar dilerim her şeyin bir sınırı vardır.

En iyisi bir psikoloğa gidip içini dökmektir. Madem kimsen yok en iyi çözüm psikologtur.
Vov! Bu doğruysa korkunç trolse daha korkunç

Şimdi"Tarih 29.04.18 " "Tam olarak 16 Saatim bilgisiyarda harcadım. " "Saat gecenin 03:25'i camdan dışarı baktım. "

Bu durum tamamen psikolojik 16 saatini sadece kare bir ekrana bakarak geçiriyorsunuz kalktığın da ise saat 03.25 seni ordan birisi değil sen sadece öyle hissettin bir nevi sen kendini attın. Böyle şeyler benim arkadaşın başınada geldi. Korkulacak bir şey yok fakat PC'de daha fazla vakit geçirmeyi planlıyorlarsan kendini öldürmende başarılar dilerim her şeyin bir sınırı vardır.

En iyisi bir psikoloğa gidip içini dökmektir. Madem kimsen yok en iyi çözüm psikologtur.
Bazen 8.30'dan 2.30'a kadar bilgisayar oynamışlığım var. Camdan dışarı baktım bana öyle bir şey olmadı? Uyduruyorsun herhalde. Uydurmuyorsan bir kanıt sunman gerekecek çünkü.

Bazen 8.30'dan 2.30'a kadar bilgisayar oynamışlığım var. Camdan dışarı baktım bana öyle bir şey olmadı? Uyduruyorsun herhalde. Uydurmuyorsan bir kanıt sunman gerekecek çünkü.
Zaten herkesin başına gelen bir olay değil nadir olan bir şeydir. Ben bizzat gördüm o anda elime telefonu alıp aa arkadaşım atlıyor dur bi fotosunu çekeyim demedim. Adam gözümün önünde camdan atladı, uyandığında sorular sorulduğunda "Beni ordan biri itti" demesiyle zaten ben şok oldum. Karakolda sorguya bile çekildim. Bazı olaylar haberlere düşmüyor....
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu yazdıklarıma inanmak veya inanmamak sadece size kalmıştır ben yaşadığım şeyleri söyledim. Yalan söyleyecek halim yok, herkese iyi forumlar.

mantıklı bence, çünkü 16 saat bilgisayardan sonra kafası karışmış olabilir yada ona öyle gelmiş olabilir, en iyisi psikolağa gitmesi.

Merhaba MC-TR

Bu gün sizlere dün yaşadığım bir olay anlatacağım.;
Eleştiride, vesaire bulunursanız sevinirim hepinize cevap vermeye çalışacağım.

Tarih 29.04.18

Sabah uyandım.;
Üstümü giyindim.
Dışarı çıktım kahvaltı etmek için markete uğradım.
Marketten döndüm Bilgisiyarın başına geçtim.
Hypixelde ranked kasmaya başladım.
Tam olarak 16 Saatim bilgisiyarda harcadım.
Saat gecenin 03:25'i camdan dışarı baktım.
Hiç bir şey yoktu bir anda arkamdan biri itti camdan aşağa düştüm.
Sırtımda ve kolumda çatlaklar oluştu. Annem beni gördü ve evdekileri seslendi.
" Koşun koşun! çocuk düştü! "
Çığlık çığla bağırdı tabi bun lan beraber bütün mahalle ayaklandı ambulans çağırdılar.

Tarih 30.04.18

Sabahın 06:55'inde kendimi hastanede kolum alçıda.
Ve göğüsümde birkaç adet yapışmış şeyler vardı ama ne olduğunu bilmiyorum.
Saat 15:00'da eve döndük.
Ve dinlendim.

NOT: Şuanda anca kendime geldim eğer yorumlamak isterseniz istediğinizi yazın bu olay benim için kötü oldu ağrılar çektim herkesin yorumlarını bekliyorum anlatıcak kimsem olmadığından MC-TR yani size anlatmaya karar verdim IYI FORUMLAR
Dostum saat 03:25'de * uyanıkmıydı ve senin odandamıydı? nasıl hemen bağırdı?

Bayağı inandırıcı bir konu olmuş x-d

Evet arkadaşlaar bugün sizlerle beraber 5tl'ye toplama creepy pasta hikayesi nasıl yapılır onu göstereceeğm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl