🥐 Sabahları Sofranızda Olmazsa Olmazınız Nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ILoveMaju^^

Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
Elmaslar
1.882
Minecraft
ILoveMaju09

Discord:

ilovemaju

Selam MC-TR Ailesi! 👋
Güne enerjik başlamanın yolu iyi bir kahvaltıdan geçer! ☕️ İster klasik bir kahvaltı olsun ister modern, o masada mutlaka aradığımız bir lezzet vardır.
Peki senin için sabah kahvaltısında "Bu olmadan kahvaltı sayılmaz!" dediğin olmazsa olmaz tek bir şey nedir? 🧀
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın! 👇

Günde 6 demlik çayım asla eksik olmaz 1 demlik eksik içsem içime oturuyor

Selam MC-TR Ailesi! 👋
Güne enerjik başlamanın yolu iyi bir kahvaltıdan geçer! ☕️ İster klasik bir kahvaltı olsun ister modern, o masada mutlaka aradığımız bir lezzet vardır.
Peki senin için sabah kahvaltısında "Bu olmadan kahvaltı sayılmaz!" dediğin olmazsa olmaz tek bir şey nedir? 🧀
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın! 👇
Zeytin olmazsa ben o gahvaltıyı yapmaam.

Günde 6 demlik çayım asla eksik olmaz 1 demlik eksik içsem içime oturuyor
Babamda 1 saatte 1 semaveri bitiriyor aynı şekil çay içmeye başlarsam durmam ama bırakırsamda uzun süre başlamam.

Boş masa iş başı

Babamda 1 saatte 1 semaveri bitiriyor aynı şekil çay içmeye başlarsam durmam ama bırakırsamda uzun süre başlamam.
Çaysız hayat mı geçer be bırakmayı denedim max 2 ay bırakabildim olmuyor yani illa içicem 😅

Beypazarı hiç ağzıma sürmezdim 1-2 Ay ónce çıkarttıkları Kolalı BeyPazarın hastası oldum buz gibi dolaptan eksik olmaz efsane bișey
Onu hiçbir yerde görmedim ve yeni haberim oluyor umarım bi y erde bulurum denerim.​

Onu hiçbir yerde görmedim ve yeni haberim oluyor umarım bi y erde bulurum denerim.​
Dene vallaha normal koladan daha çok sevdim 😅 6'lı șișe alıyorum yine dolaba atıyorum oda çay gibi 1 hafta bile dayanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl