ILoveMaju^^
Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
- Elmaslar
- 1.891
- Minecraft
- ILoveMaju09
Discord:
ilovemaju
ilovemaju
aniltr_
İşyerinde olduğum için sürekli saate bakarım, kol saati telefon farketmez :DSelam MC-TR Ailesi!
Zaman algısı. Saatin kaç olduğunu bilmek için sürekli kol saatinize/telefonunuza bakan biri misiniz? Yoksa zamanı tamamen hislerinize bırakıp hiç bakmayan biri mi?
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın!
ilovemaju
ilovemaju
İș yerlerinde önemli saat ama evde gerek duymuom bendeİşyerinde olduğum için sürekli saate bakarım, kol saati telefon farketmez :D
aniltr_
Evde bilgisayar başında oyun oynarken saatin nasıl geçtiği belli olmuyor ki o yüzden iş - okul bizi biraz sıkıyor :Dİș yerlerinde önemli saat ama evde gerek duymuom bende![]()
ilovemaju
Öyle vallaha zor iș çalıșmayıncada ekmek kazanamıyoruz onada mecburuz artıkEvde bilgisayar başında oyun oynarken saatin nasıl geçtiği belli olmuyor ki o yüzden iş - okul bizi biraz sıkıyor :D
ilovemaju
Ben gerek duymuyorum daha zaman algım 0 oldunerdeyse her zmn bakıyom
kaannx00
ilovemaju
Bende öyle zaman çok çabuk geçiyor...Evdeyken evet çalışırken hayır. baktıkça sanki zaman geçmiyormuş gibi hissediyorum çalışırken
s0mb0dy1
hayır yani ne gerek var hava karardıysa giderim kararmadıysa devamSelam MC-TR Ailesi!
Zaman algısı. Saatin kaç olduğunu bilmek için sürekli kol saatinize/telefonunuza bakan biri misiniz? Yoksa zamanı tamamen hislerinize bırakıp hiç bakmayan biri mi?
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın!
ilovemaju
Zaman algımız kalmadı nasıl olsa bende boș veriyorumhayır yani ne gerek var hava karardıysa giderim kararmadıysa devam
s0mb0dy1
En güzeli hocamZaman algımız kalmadı nasıl olsa bende boș veriyorum![]()
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!