[S(K|C)RIPT] Dungeon War Challenge (Zindan Savaşı Mücadelesi) --[v7.7]--

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DrDre

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
86
Minecraft
ReaLTaiizor
Facebook
iTaiizor
X
iTaiizor

Discord:

Taiizor

y0084k.png

G99Qzr.gif

Evet Bu Gün Karşınıza Tamamen Benim Hayal Ürünüm
Olan ve Yaklaşık 2-3 Yıl Boyunca Kullandığım Bir Sistemi
Sizlere Tanıtmak İçin Buradayım. Bu Sistemde İlham Kaynağım
Olan Metin2'deki Kule Sistemine Çok Teşekkürlerimi İletiyorum.
Sistemimizin Adı Dungeon War Challenge, Yani Diğer Bir Değişle
Zindan Savaşı Mücadelesi De Denilebilir,.
G99Qzr.gif

Dungeon War Challenge (DWC) Bir Nevi Metin2'deki
Kule Sistemine Benzemektedir. MiRa Adlı Bosstan
Dungeon War Challenge'nin İlk Seviye Taşı Düşmekte.
Bu Taşla Macera Başlamakta. Amacı, Belirli Bölgelerdeki
Canavarları Keserek Bir Sonraki Seviye Taşını Düşürmek.
Toplamda 6 Seviyeden Oluşmakta. İlk 4 Seviyeden Bir
Sonraki Seviye Taşı Düşmekte. 5. Seviyede İse Son Seviye
Olan SeReZ Adlı Boss'a Giriş Taşı Düşmekte. Bu Boss'a
Sadece DWC Son Seviye Taşıyla Girilmektedir. Taşla
Girilmediği Sürece Hiç Bir Seviyeye Girilememektedir.
Seviyelerde Oyuncu Oyundan Çıkarsa veya Ölürse
Seviyelere Girebilmek İçin Yeniden Taş Bulmak Zorunda.
Her Seviyeden Bir Sonraki Seviye Taşı Çıktığı İçin
Aralıklı Zamanlarda Bu Macera Tamamlanabilir.
En Son Seviyedeki SeReZ Adlı Boss Öldürüldüğünde
İse Dungeon War Challenge Kutusu Verilmektedir.
Bu Kutudan Ayarlanan Eşyalar, Para, Level, vs. Çıkmakta.
G99Qzr.gif

İşte Görüyorsunuz, Anlatmama Gerek Yok Görüyorsunuz;

y0084k.png

Güzel bir çalışma olmuş eline saglık, ama daha iyi olabilirdi örnegin spawnerlerden yaratık çıkmasını beklemek çok ilkel olmuş dahada geliştirmen gerektigini düşünüyorum özellikle sürekli spawna ışınlayıp taşın envanterine gelmesini beklemek hoş olmamış

Teker Teker Cevaplayayım;

1. Spawner'leri, Canavarlar Ölmeden Doğmama Olayı Olduğu İçin Tercih Ettim.

2. Spawner'lerden Doğmasaydı Da Başka Bir Sistemle Doğsaydı Oyunculara Zorluk Çıkartırdı.
Sonuçta Oyuncular Ölümsüz Değil + SkyBlock Serveri İçin İdeal Bence. Sonuçta Faction Serveri İle Kıyaslanamaz. O Yüzden SkyBlock Serveri İçin Zorluk İdeal Diye Düşünüyorum.

3. Orası Spawn Değil, DWC Sisteminin Bekleme Lobisi. Amacı Canavarlardan Düşen Taşın Çıktığının Daha Çok Farkına Varmaları. Zaten Ben Tanıtım Amaçlı Şansı Yükselttiğim İçin Hızlı Hızlı Geçtim. Bu Yüzden Göze Rahatsız Edici Gelmiş Olabilir. Normalde O Kadar Hızlı Seviye Atlanmayacağı İçin Bence O Kadarda Rahatsız Edici Değil.

Son düzenleme:
Teker Teker Cevaplayayım;

1. Spawner'leri, Canavarlar Ölmeden Doğmama Olayı Olduğu İçin Tercih Ettim.

2. Spawner'lerden Doğmasaydı Da Başka Bir Sistemle Doğsaydı Oyunculara Zorluk Çıkartırdı.
Sonuçta Oyuncular Ölümsüz Değil + SkyBlock Serveri İçin İdeal Bence. Sonuçta Faction Serveri İle Kıyaslanamaz. O Yüzden SkyBlock Serveri İçin Zorluk İdeal Diye Düşünüyorum.

3. Orası Spawn Değil, DWC Sisteminin Bekleme Lobisi. Amacı Canavarlardan Düşen Taşın Çıktığının Daha Çok Farkına Varmaları. Zaten Ben Tanıtım Amaçlı Şansı Yükselttiğim İçin Hızlı Hızlı Geçtim. Bu Yüzden Göze Rahatsız Edici Gelmiş Olabilir. Normalde O Kadar Hızlı Seviye Atlanmayacağı İçin Bence O Kadarda Rahatsız Edici Değil.
Öncelikle teşekkür etmeyi unutmuş bir toplumda yaşamanın hüznü içerisindeyim malesef ön yargından dolayı virgül öncesini okuyamamışsın ön yargın yazınıda yansıyıp her cümleye büyük başlamandanda eleştiriye açık bir kişilige sahip olmadıgını yansıtıyor, spawner sistemini oyunculara zorluk cıkartmaması için ayarlamışsın güzel bir düşünce lâkin zaten oraya insanlar taştan eşyalar ile gitmeyeceklerdir bu yüzden görsellige önem vermemiş oldugun aşikâr spawner yerine 10 adet güçlü yaratık kullanarak düşen taşın oranını arttıra bilirdin böylelikle dahada görsellige hitap ederdin konunda sistemin skyblock'a göre dizayn edildigini belirtmedigin için bilemedim kusura bakma ayriyeten taşın yeterince farkına varılıyor zaten sag tıklmadan bir sonraki kata atmıyor.

Son düzenleme:
Öncelikle teşekkür etmeyi unutmuş bir toplumda yaşamanın hüznü içerisindeyim malesef ön yargından dolayı virgül öncesini okuyamamışsın ön yargın yazınıda yansıyıp her cümleye büyük başlamandanda eleştiriye açık bir kişilige sahip olmadıgını yansıtıyor, spawner sistemini oyunculara zorluk cıkartmaması için ayarlamışsın güzel bir düşünce lâkin zaten oraya insanlar taştan eşyalar ile gitmeyeceklerdir bu yüzden görsellige önem vermemiş oldugun aşikâr spawner yerine 10 adet güçlü yaratık kullanarak düşen taşın oranını arttıra bilirdin böylelikle dahada görsellige hitap ederdin konunda sistemin skyblock'a göre dizayn edildigini belirtmedigin için bilemedim kusura bakma ayriyeten taşın yeterince farkına varılıyor zaten sag tıklmadan bir sonraki kata atmıyor.

Öncelikle Amacım Küstahlık Yapmak Değildi. Küstahlık Yaptıysam Da Özür Dilerim,.

Tabiki Yorumunuzu Ciddiye Almasam Cevap Yazmazdım. Ki Her Kelimenin Baş Harfini Büyük Yazıyorum. Çünkü, Seviyorum Bu Yazı Şeklini.

Konum Eleştirilsin Diye Buraya Paylaşıyorum Önceliğim Bu. Tabîki Eleştirilere-Fikirlere Açığım. Ki Sizi De Haksız Bulmadım. Sadece Eleştirdiğiniz Yönleri Niye Öyle Yaptığımı Açıkladım,.

Öncelikle Amacım Küstahlık Yapmak Değildi. Küstahlık Yaptıysam Da Özür Dilerim,.

Tabiki Yorumunuzu Ciddiye Almasam Cevap Yazmazdım. Ki Her Kelimenin Baş Harfini Büyük Yazıyorum. Çünkü, Seviyorum Bu Yazı Şeklini.

Konum Eleştirilsin Diye Buraya Paylaşıyorum Önceliğim Bu. Tabîki Eleştirilere-Fikirlere Açığım. Ki Sizi De Haksız Bulmadım. Sadece Eleştirdiğiniz Yönleri Niye Öyle Yaptığımı Açıkladım,.
Önemli olan hatalardan ders çıkarabilmektir gerek forum gerek gerçek hayatında başarılar dilerim umarım sözlerimden birazda olsa ders çıkarabilmişsindir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl