(S)e7en (S)kript (T)eam (SST) - Skripter Arıyoruz.

Se7en Official

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
17
Hepinize Merhaba arkadaşlar,
Ben Se7en Skript Team Yöneticilerinden firestud5

Biz adındanda anlaşıldığı gibi bir Skript Takımıyız.

Ekibimiz sadece 2 kişiden oluştuğu için yetersiz kalıyoruz.
Bu yüzdende ekibimize arkadaşlar arıyoruz.

NOT : EKIBIMIZE GELİCEK SKRİPTERLAR ÜST SEVİYE SKRİPTER OLMAK ZORUNDA.

NOT: HERHANGİ BİR SUNUCU İLE ANLAŞMALI DEĞİLİZ.

NOT: HERHANGİ BİR SUNUCU İLE BİRLİKTEDE SKRİPT YAPMIYORUZ.

UCRETLİ & ÜCRETSİZ SKRİPT OLARAK EKİP ARKADAŞLARIMIZI 2YE AYIRACAĞIZ.

UCRETSİZ OLAN ARKADAŞLARIN YAPTIĞI SKRİPTLER ÇOK ZOR YAPILAN SKRİPTLER OLMAYACAK ÇÜNKÜ FORUMLARDA PAYLAŞILICAK VS.

UCRETLİ GRUPDA OLAN ARKADAŞLAR ÇOK ÜST SEVİYE SKRİPT BİLGİSİ OLMAK ZORUNDA OLACAK VE YAPILABİLİCEK HERŞEYİ YAPABİLİCEK DURUMDA OLACAKTIR.

EKİBİMİZDE İŞE YARAYAN ARKADAŞLAR SEVİYELERİNE GÖRE ÜCRET ALICAKTIRLAR

UCRETLERİNİZ: İNİNAL KART,MOBİL ÖDEME,STEAM WALLET,CS:GO ITEM,EFT OLARAK AYRILMAKTADIR.

3 SEVİYE SKRİPTLERLAR BULUNUCAKTIR.

EK OLARAKDA STAJYER SKRIPTER BOLUMUMUZ BULUNMAKTADIR.

BUNU KESİNLİKLE OKUYUN:

EKIBIMIZE BAŞLAYAN ARKADAŞLAR STAJYER SKRIPTER OLARAK BAŞLAYACAK VE ONU TEST ETMEMİZ İÇİN YAPMIŞ OLDUĞU SKRİPTE GÖRE SEVİYEYE ATANACAKTIR. DAHA SONRA TABİKİDE YÜKSELİP DÜŞME İHTİMALİ VARDIR.

SEVIYELER VE KİŞİLER:

YONETICI :
firestud5 skype : dogacc1111 , TheDark_Gamer skype: mustafaoncel92

1. SEVIYE EKİP
-
-
2. SEVIYE EKİP
-
-
-
3. SEVIYE EKIP
-
-
-
STAJYERLER
-
-

Başvuru Formu:

ISIM - SOYISIM
Skype Adresiniz:
Minecraft Premium Hesabınız Varmı ?:
Skript bilginiz (10 üzerinden):
Eğerki ekibimize girerseniz ücreti nereden almak sizin için daha uygun olacaktır:

ISIM - SOYISIM: Mehmet Batın Muştu

Skype Adresiniz: Celil.Vtec

Minecraft Premium Hesabınız Var mı ?: Yok.

Skript bilginiz (10 üzerinden): 10/10

Eğer ki ekibimize girerseniz ücreti nereden almak sizin için daha uygun olacaktır: Bu
Yapılacak Skriptlere Ve Sizin Bütçenize Bağlı Ne Kadar Verebiliyorsanız Bana Uyar.

Kendi Eklemek İstediklerim: 7 Aylık Bir Skript Geçmişim Var. Bir Çok Skript Deneyimim Oldu. SkyWars - SurvivalGames - BuildUHC - OITC Gibi Bir Çok Skript Yapmış Bulunmaktayım. Ama Kimseye Ne Verdim Nede Bir Yerde Paylaştım. Çünkü Bu Skriptler Gerçekten Çok Özel Skriptler. Bunların Arasında Sadece OITC İçin Konu Açtım Dilerseniz Özelden Atabilirim. Ancak Onu da Paylaşmadım. Neden Diye Soracak Olursanız. Bilgisayara Format Attım Ve Hepsi Gitti. Şuanda Tekrar Yazmaya Başladım 2 Güne Kalmaz Paylaşacağım. Demek İstediğim Skript Bilgim Gerçekten Yüksek Ve Küçük Skript Yapmayı Asla Sevmem. Kendimi Zorlamayı Severim. Ve İsteyip de Yapamadığım Bir Skript Şuanda Bulunmamakta. Kusura Bakmayın İçimi Döktüm Biraz. İyi Forumlar.

ISIM - SOYISIM: Mehmet Batın Muştu

Skype Adresiniz: Celil.Vtec

Minecraft Premium Hesabınız Var mı ?: Yok.

Skript bilginiz (10 üzerinden): 10/10

Eğer ki ekibimize girerseniz ücreti nereden almak sizin için daha uygun olacaktır: Bu
Yapılacak Skriptlere Ve Sizin Bütçenize Bağlı Ne Kadar Verebiliyorsanız Bana Uyar.

Kendi Eklemek İstediklerim: 7 Aylık Bir Skript Geçmişim Var. Bir Çok Skript Deneyimim Oldu. SkyWars - SurvivalGames - BuildUHC - OITC Gibi Bir Çok Skript Yapmış Bulunmaktayım. Ama Kimseye Ne Verdim Nede Bir Yerde Paylaştım. Çünkü Bu Skriptler Gerçekten Çok Özel Skriptler. Bunların Arasında Sadece OITC İçin Konu Açtım Dilerseniz Özelden Atabilirim. Ancak Onu da Paylaşmadım. Neden Diye Soracak Olursanız. Bilgisayara Format Attım Ve Hepsi Gitti. Şuanda Tekrar Yazmaya Başladım 2 Güne Kalmaz Paylaşacağım. Demek İstediğim Skript Bilgim Gerçekten Yüksek Ve Küçük Skript Yapmayı Asla Sevmem. Kendimi Zorlamayı Severim. Ve İsteyip de Yapamadığım Bir Skript Şuanda Bulunmamakta. Kusura Bakmayın İçimi Döktüm Biraz. İyi Forumlar.

Öncelikle başvurunuz için teşekkür ederiz ve özelden sizinle iletişime geçmek isteriz.

Söylemek isterimki ücreti nereden almak istediğinizi sordum nekadar almak istediğinizi değil çünkü girdiğiniz seviyeye göre para kazanıcaksınız.

Size en başta bi teste sokucaz ve sadece bir skript yaptırıcaz. Bu skriptin başarısına göre ekibe alınacak/alınmayacaksınız.

Ekledim Kabul Edemisiniz ? batuss1905

Adınız:Berat Berk Kurt
Oyundaki Nickim:Mizex
Yaşınız:13
Profesyonellik: %97 [Serverlere Göre Deişir]
Hangi Serverlerde Çalıştınız: Calıştığım Çoğu Server Faction 30 Günlük Tü Kapandı İsimleri Lazımsa Aklımda Kalanlar
AtarKolik [Suan Baska Bir Server]
DarkSword [Suan Baska Bir Server]
AtariCraft
LegendFaction
ZulaCraft
Olmak İstediğim Yetki:Moderator Yada Builder
Pluginlerden Malesef Pek Anlamam Sadece Edit Yaparım Servere Göre !
Build Yeteneği SSİM YOK AMA KANITLAYABİLİRİM.

İnşallah Diğer Kardeslerim Arasından Bi Şansla Kazanırım
Saygılarımla,
Berat Berk Kurt

Adınız:Berat Berk Kurt
Oyundaki Nickim:Mizex
Yaşınız:13
Profesyonellik: %97 [Serverlere Göre Deişir]
Hangi Serverlerde Çalıştınız: Calıştığım Çoğu Server Faction 30 Günlük Tü Kapandı İsimleri Lazımsa Aklımda Kalanlar
AtarKolik [Suan Baska Bir Server]
DarkSword [Suan Baska Bir Server]
AtariCraft
LegendFaction
ZulaCraft
Olmak İstediğim Yetki:Moderator Yada Builder
Pluginlerden Malesef Pek Anlamam Sadece Edit Yaparım Servere Göre !
Build Yeteneği SSİM YOK AMA KANITLAYABİLİRİM.

İnşallah Diğer Kardeslerim Arasından Bi Şansla Kazanırım
Saygılarımla,
Berat Berk Kurt
Çok yanlış yere gelmişsin sen. Skripter alım yeri burası :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl