ZedLine
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 13
- Minecraft
- ZedLine_
NACSSHOST.COM#4110
Kimsenin yan hesabı değilim bu konuda şüpheniz olmasın. Kendi firewall cihazlarınız ile hizmet sağlamıyorsanız x firmasında barınarak şöyle şöyle korumalarımız var, şu kadar güveniyoruz bu kadar iyiyiz diye konuşmanız BİRAZCIK komik... X firmasında barınıp hizmet vermenize en ufak lafım yok, olamaz da fakat saldırı konusunda bu kadar iddialı konuşmanız BİRAZCIK komik geliyor sadece, işinin ehli birisi gelir ufak ama etkili boyutta saldırı yaparsa sizde x firmasının firewall işiyle uğraşan insanına haber edene kadar sunucunuzu bertaraf ederler, sizin de kabul ettiğiniz gibi firewall sistemine yönetiminiz yok bu yüzden atakları anlık kontrol altına alamazsınız maalesef. Bu arada yönetiminiz yoksa müdahale şansınız da maalesef ki yok (müdahale edebildiğinizi belirtmişsiniz :() Boş konuşmuyorum, konunuzu baltalamıyorum, dilerseniz raporlarsanız mesajımı yetkililer uygun görürse siler ve cezai işlem uygular. Her neyse uzatmak istemiyorum pek fazla sadece başkalarının eline baktığınız şu zamanlarda insanlara karşı saldırı korumasını bu kadar övmeyin, naçizane tavsiyem tamamiyle sizin yönetiminizde olan size ait olan firewall sisteminiz olduğu vakit bu denli kendinizi övmeye başlayın, hayırlı ve bol kazançlar.Kimin yan hesabısın bilinmez, burada çoğu firma farklı firmaların kabinlerinde barınmaktadır ve bunda bir şey göremiyorum. Burada bir hizmet alıyor ve bizde müşterilerimize sağlıyoruz DDoS korumamızın arkasındayız ayrıca bu firmada en fazla 3 veya 4 game hosting firması bulunuyor. Firewall yönetimimiz yok fakat her hangi bir saldırıda anlık müdahele uyguluyor ve çözüyoruz. Burada gelip boş konuşarak, konu baltalamaktan başka yaptığın bir şey olduğunu görmüyorum.
nommeh#0001
adagursoy
Evet, VDS hizmetimiz bulunmaktadır.VDS hizmetiniz var mı?
:DPardon Ya i7 Yokmuş
Ryzen 7 3800X VDS göremedim sitenizdeEvet, VDS hizmetimiz bulunmaktadır.adresinden fiyatlandırmaya göz atabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
:D
NACSSHOST.COM#4110
VDS Sunucularımız siteye ekli olmadığı için canlı destek kısmından bilgi alabilirsiniz.Ryzen 7 3800X VDS göremedim sitenizde
Metin2 barındırmanızı görmek heyecanlandırmıştı ama web sitenize girdiğimde 404 vermesi üzdü.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kurumsal Bilgiler
Vergi No: 08113552 32
Vergi Dairesi: Beyoğlu / İstanbul
Y.S Belgesi:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Web Sitesi:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
noxywashere
Yorumun için teşekkür ederiz, şuan için üstünde çalışıyor ilerleyen dönemlerde belki aktifleştirebiliriz.Metin2 barındırmanızı görmek heyecanlandırmıştı ama web sitenize girdiğimde 404 vermesi üzdü.
BingulHan#4136
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!