skript ile yapabilirsinizHocam herkese iyi forumlar survival sunucum için belirli bir rütbeye oyuncular gelmeden o eşyayı veya o itemi kullanması üretmesi yasak olmasını istiyorum nasıl yapacağım hakkında bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz ?
Hocam herkese iyi forumlar survival sunucum için belirli bir rütbeye oyuncular gelmeden o eşyayı veya o itemi kullanması üretmesi yasak olmasını istiyorum nasıl yapacağım hakkında bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz ?
on craft of TNT:
permission : tnt.yap
cancel event
öyle bir plugin var ise ben bilmiyorum belki vardır ama olacağını sanmıyorum skript ile yapabilirsinhocam 1.20.4 sunucum skirpt kullanmak biraz saçma geliyor bana plugin vs halledemezmiyim ?

benjamin17
Plugin kodlamayı biliyor iseniz kendiniz kodlayabilirsiniz. Para ile özel kodlayabilirsiniz. Veya skriptler ile yapabilirsiniz.hocam 1.20.4 sunucum skirpt kullanmak biraz saçma geliyor bana plugin vs halledemezmiyim ?
Teşekkür ederim yardımınız için fakat skript için yardımcı olabilecek ücretli veya ücretsiz yönlendirebileceğiniz birileri varmıdır hocam
on craft of TNT:
permission : tnt.yap
cancel event
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!