Çözüldü Rütbeye özel block veya item kullanımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eftalya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 531
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eftalya

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Minecraft
ioKuza

Discord:

ioKuza

Hocam herkese iyi forumlar survival sunucum için belirli bir rütbeye oyuncular gelmeden o eşyayı veya o itemi kullanması üretmesi yasak olmasını istiyorum nasıl yapacağım hakkında bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz ?

Hocam herkese iyi forumlar survival sunucum için belirli bir rütbeye oyuncular gelmeden o eşyayı veya o itemi kullanması üretmesi yasak olmasını istiyorum nasıl yapacağım hakkında bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz ?
skript ile yapabilirsiniz

Kod:
on craft of TNT:
    permission : tnt.yap
    cancel event
tnt.yap permini verdiğiniz yetkiler sadece tnt yapabilir. (skript çalışıyor mu bilmiyorum denemedim)

hocam 1.20.4 sunucum skirpt kullanmak biraz saçma geliyor bana plugin vs halledemezmiyim ?

hocam 1.20.4 sunucum skirpt kullanmak biraz saçma geliyor bana plugin vs halledemezmiyim ?
öyle bir plugin var ise ben bilmiyorum belki vardır ama olacağını sanmıyorum skript ile yapabilirsin

Plugin kodlamayı biliyor iseniz kendiniz kodlayabilirsiniz. Para ile özel kodlayabilirsiniz. Veya skriptler ile yapabilirsiniz.

Önerim skript kullanmanız. Ağır skirptler olmadığı için herhangi bir perfonmans kaybı oluşmaz + olarak plugin vb. şuan bu tarzda görmedim.

Teşekkür ederim yardımınız için fakat skript için yardımcı olabilecek ücretli veya ücretsiz yönlendirebileceğiniz birileri varmıdır hocam

Teşekkür ederim yardımınız için fakat skript için yardımcı olabilecek ücretli veya ücretsiz yönlendirebileceğiniz birileri varmıdır hocam
Kod:
on craft of TNT:
    permission : tnt.yap
    cancel event

bunu denediniz mi?

Merhabalar istediğin sistemi ben sana kodlayabilirim

Discord Adresim : batuhan____

Ücretli/ Ücretsiz kısmını belirgin yaparsanız konuyu "Alacaklarınız" bölümüne aktarıcam.

EK: Onaylı satıcı veya Onaylı takım flaması olan kişilerden alışveriş yapmanızı tavsiye ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl