Çözüldü Rütbeye göre ışınlanma süresi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O

Onur1337

Ziyaretçi
Merhaba, essentials'da rütbeye göre ışınlanma sürelerinin uzunluğunu nasıl ayarlayabilirim? Benim bildiğim essentials.teleport.delay.(süre) yetkisi verdiğimde olması gerekiyor ama olmuyor.

Essentials'da sadece varsayılan bir ışınlanma süresi ve onu bypass etme (0 saniye) mevcut. Bunun için farklı ışınlanma eklentileri kullanmanız gerekmekte.

Essentials'da sadece varsayılan bir ışınlanma süresi ve onu bypass etme (0 saniye) mevcut. Bunun için farklı ışınlanma eklentileri kullanmanız gerekmekte.

Öncelikle sunucum 1.16 ve vanilla tarzı olabildiğince az eklenti tutmaya çalışıyorum acaba bunu skript ile yapsam sunucuya ek bi yük yapar mı?

delay istediğin şey değil, birkere ışınlandıktan sonra birdaha ışınlanmaya kadarki bekleme süresi. cooldown'ı araştırmak gerek. cooldownda ise sadece bypass var, azaltma yok. üstteki sorunun cevabıda hayır, lag yapmaz veya sunucuyu yormaz.
1604875491303.png

Örnek: essentials.teleport.timer.4

bu permission u denermisiniz

Denildiği gibi herhangi bir gruba göre süre belirleyemezsin, sadece doğrudan bekleme süresini ortadan kaldırman mümkün.
aslında perm ile vardıda permission u unuttum :D yapmıştım çünkü ben permission u htrlamıyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl