ArdataskinN
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 23
- Minecraft
- ArdataskinN
Discord:
Catboy438#5590
Catboy438#5590
GroupManager kullanıyorsanız config'den oyuncuların permissionlarına bakıp kopyala yapıştır ile yetkili grup permissionlarına aktarabilirsiniz.merhaba swime ranklar ekledim fakat ranklar defaultların kullandığı yetkileri kullanamıyor nasıl ayarlacağım
String name = "GizliBaskan";#3269
olabiliyor bazen öyle, oyuncuların permlerini vereceğiniz yetkiliye de verin. op olunca bile yetkin yok diyen pller var :dmerhaba swime ranklar ekledim fakat ranklar defaultların kullandığı yetkileri kullanamıyor nasıl ayarlacağım
Catboy438#5590
biliyorum da kısa yol yokmuuGroupManager kullanıyorsanız config'den oyuncuların permissionlarına bakıp kopyala yapıştır ile yetkili grup permissionlarına aktarabilirsiniz.
Uzun yolu da "/mangaddp group yetki" ile oyuncu permlerini yetkili permlerine eklemektir.
Sorununuz çözüldüyse belirtmeyi unutmayınız.
Yukarda belirttim kısa yolunu direkt gruptan gruba Perm aktarıyor.biliyorum da kısa yol yokmuu
Catboy438#5590
süpersinYukarda belirttim kısa yolunu direkt gruptan gruba Perm aktarıyor.
String name = "GizliBaskan";#3269
sorun çözüldüyse konu etiketini "çözüldü" olarak değiştirmeyi unutmayınız.süpersin
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!