Bulundu rütbelere özel rank ayarlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkan12313231

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
RespectKnight

Discord:

Minaces &vlx#0001

1752513286914.webp
arkadaşlar ben bu yetkinin Moderator halini nasıl yapabilirim bu konuda yardımcı olabilecek var mı veya Moderator mor renk olarak ayarlayıp atabilecek var mı

Yetkili tagının bir taslağını alıp Paint 3D, Photoshop veya benzeri bir araçla kendin istediğin şekilde yapabilirsin. Eğer buna vakit ayıramıyorsan ve çok sayıda rütbe hazırlamayı planlıyorsan, bu işleri profesyonelce yapan ekiplerle çalışmayı düşünebilirsin.

Yetkili tagının bir taslağını alıp Paint 3D, Photoshop veya benzeri bir araçla kendin istediğin şekilde yapabilirsin. Eğer buna vakit ayıramıyorsan ve çok sayıda rütbe hazırlamayı planlıyorsan, bu işleri profesyonelce yapan ekiplerle çalışmayı düşünebilirsin.
benim plugin dosyasının icinde bu tagların olduğu bir klosor bulunmuyor

anladığım kadarıyla paketi siz yapmamışsınız.Satın alınan paketlerin birçoğunda itemsadder plugini (veya diğer pack pluginleri) paralı olduğu için silinir ve yerine server.properties de resource-pack kısmına link koyulur.

anladığım kadarıyla paketi siz yapmamışsınız.Satın alınan paketlerin birçoğunda itemsadder plugini (veya diğer pack pluginleri) paralı olduğu için silinir ve yerine server.properties de resource-pack kısmına link koyulur.
linki buldum fakat gecersiz link diyor

Merhabalar bu tarz şeyleri Nexo, Itemsadder veya Oraxen tarzı texturepack sunabilecek eklentilerle ypabilirsiniz itemsadder'a sahipseniz arama motoronuza betterranks itemsadder yazıp hazır config alıp kurabilirsiniz veya pixilart veya aseprite tarzı yerlerden kendiniz çizebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl