Çözüldü Rütbe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mytix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.013
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mytix

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
11
Serverimde paidranks kullaniyorum sürekli bozuluyorr :( oyuncu rütbesine aktarması gerekiyo en son rütbeye aktarıyo en son rütbeye gelen bida rankup yazınca yine oyuncu oluyo lütfen yardım :(

İyi geceler. "Rütbe" eklentinizi değiştirmenizi tavsiye ederim. Onun yerine " Auto Rank " Eklentisini kurabilirsiniz..

#
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
#

Oda paraylaydı glba

İnternet üzerinde biraz araştırma yaptım. Bazıları Auto Rank bazıları ise EZRanksLite diyor. Auto Rank zaten sana sunulmuş bir de EZRanksLite 'a bakmanı öneririm.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İyi Forumlar

Merhabalar suanda HemRanks adinda bir eklenti yazmaktayim 2-3 Gun icinde yayinlayacagim tamamen ucretsiz ve para isteme haricinde XpLevel isteme gibi degisik ozellikler bulunmakta diger eklentilerden farki Level isteme haricinde cok şık bir menu sistemi var -/Rutbe yazinca guzel bir menu karsiliyor ve hangi rutbedeyse tam ortaya o rutbe ve diger rutbeye gecmek icin istedigi seyler yaziyor tamamen configden ayarlaniyor guisine kadar biraz beklerseniz yayinlayinca deneyebilirsiniz :)

Merhabalar suanda HemRanks adinda bir eklenti yazmaktayim 2-3 Gun icinde yayinlayacagim tamamen ucretsiz ve para isteme haricinde XpLevel isteme gibi degisik ozellikler bulunmakta diger eklentilerden farki Level isteme haricinde cok şık bir menu sistemi var -/Rutbe yazinca guzel bir menu karsiliyor ve hangi rutbedeyse tam ortaya o rutbe ve diger rutbeye gecmek icin istedigi seyler yaziyor tamamen configden ayarlaniyor guisine kadar biraz beklerseniz yayinlayinca deneyebilirsiniz :)
Hemkineki Bey inşallah süper olmuştur :) iyi forumlar...

PaidRanks Confing Kendine Göre Düzenle.
Kod:
 http://hastebin.com/luxibudawo.makefile

paidranks Plugini Uygun Sürümünü İndir

Merhaba moderatör elinizde ayarlı paidranks plugini varsa ama ayarlı olacak şekilde linkini atarmısınız KG İYİ FORUMLAR
Git kendin konu aç benim konumdan işini halledemessin.[DOUBLEPOST=1474633880,1474633817][/DOUBLEPOST]
paidranks Plugini Uygun Sürümünü İndir
groupmanager de default var /mangdel default yazıyorum olmuyo silinmiyo klasörden sildim error verdi /rankup yazıyorum oyuncudan kalfa ya geçiyo sonra bida yazınca usta ya geçmek yerine kalfa ya geçti yazıyo yine sinir oldum abi :(

İstedi
Git kendin konu aç benim konumdan işini halledemessin.[DOUBLEPOST=1474633880,1474633817][/DOUBLEPOST]
groupmanager de default var /mangdel default yazıyorum olmuyo silinmiyo klasörden sildim error verdi /rankup yazıyorum oyuncudan kalfa ya geçiyo sonra bida yazınca usta ya geçmek yerine kalfa ya geçti yazıyo yine sinir oldum abi :(
istediğim yerde yorumumu yaparım senden izin almamı gerektiren bir durum yok iyi forumlar

İstedi

istediğim yerde yorumumu yaparım senden izin almamı gerektiren bir durum yok iyi forumlar
2 dk konu açmak yerine işini halledemessin canım bence kötü olmadan yeni konu aç paidranks lazımsa banada lazım benim konumdan faydalamassın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl