Çözüldü Rütbe (TAG) Sistemi İçin Yardım Lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toprakcf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 329
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

toprakcf

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Minecraft
toprakcf

Discord:

toprakcf

Merhabalar,

Minecraft sunucum için bana chat ve tab için tag yani rütbe sistemi kurabilmem için gereken pluginleri ve o pluginleri nasıl kullanıcağımı söyleyebilir misiniz?

uzun süre sonra server açıyorum, kafam fazlasıyla karışık. daha önce yaptım ama şu an bi sefer chat düzgün oluyor tabda çalışmıyor diğer sefer tam tersi.

yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar,

Minecraft sunucum için bana chat ve tab için tag yani rütbe sistemi kurabilmem için gereken pluginleri ve o pluginleri nasıl kullanıcağımı söyleyebilir misiniz?

uzun süre sonra server açıyorum, kafam fazlasıyla karışık. daha önce yaptım ama şu an bi sefer chat düzgün oluyor tabda çalışmıyor diğer sefer tam tersi.

yardımcı olursanız sevinirim
Tag plugini için sizlere "LuckPerms" pluginini önerebilirim. Bunu kurduktan sonra bir de "LPX" kuracaksınız ayrı olarak.
Tab plugini içinde "TAB" pluginini öneriyorum. Bunun dışında "PlaceholderAPI" pluginini indirmeyi unutmayın.

İyi bayramlar.

Tag plugini için sizlere "LuckPerms" pluginini önerebilirim. Bunu kurduktan sonra bir de "LPX" kuracaksınız ayrı olarak.
Tab plugini içinde "TAB" pluginini öneriyorum. Bunun dışında "PlaceholderAPI" pluginini indirmeyi unutmayın.

İyi bayramlar.
Teşekkürler, her şey tamam ama LPX nedir tam olarak bulamadım?

Pardon LPX demişim LPC olacaktı :D
Teşekkürler, kısaca adım adım ne yapabileceğimi söyleme şansın var mı acaba? Kafam cidden allak bullakta en ufak şeyi bile karıştırıyorum. İyi bayramlar bu arada :slightly:

Teşekkürler, kısaca adım adım ne yapabileceğimi söyleme şansın var mı acaba? Kafam cidden allak bullakta en ufak şeyi bile karıştırıyorum. İyi bayramlar bu arada :slightly:
Kısaca anlatmak daha çok kafa karıştırabilir. Discord üzerinden arkadaşlık isteği atar mısınız? Oradan anlatayım sizlere.

Discord : maviyim

Çözüldüyse konuyu kilitliyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl